Kuş Forumları > Papağanlar
KIRMIZI KUYRUK JAKO PAPAĞANI
satılık jako papağanı ARKADAŞLAR ALDIĞIM KİŞİ İLGİLENMEDİĞİNDEN PAPAĞAN SİTRESE GİRMİŞ VE TÜM TÜYLERİNİ YOLMUŞ SOL GÖZÜNEDE MİKROP KAPTIRDIKLARINDAN İNTAHAP TOPLAMIŞ VE GÖZÜ KAPANMIŞ BANA GELDİĞİNDE BU DURUMDA İDİ . ALIR ALMAZ VETERİNERDE GÖZÜNDEN UFAK BİR OPERASYON GEÇİREREK İNTAHABI TEMİZLENDİ GÖZÜ YARIM AÇIK VAZİYETTE GÜNDEN GÜNE İYİYE GİDİYOR TÜYLERİ ÇIKTI VE GRİ RENGİNİ ALMAYA BAŞLADI ŞU ANDA CİDDİ BİR PROBLEMİ KALMADI ALDIĞIMDA AYAKTA DURAMIYORDU ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ SALINCAKTA BİLE SALLANIR DURUMA GELDİ BU KIRMIZI KUYRUK JAKO CİNSİ PAPAĞANI SAHİPLENMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA İLANDAKİ CEP NUMARASINDAN ULAŞABİLİRLER FİYATINI KUŞUN PSİKOLOJİK DURUMUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAR UYGUN YAZDIM ZATEN AKADAŞLAR JAKO 2 YAŞINDA BÜYÜK GİBİ GELEBİLİR FAKAK 80 İLE 100 YIL YAŞADIKLARINI DÜŞÜNECEK OLURSAK DAHA ÇOK UFAK EN ÇOK KONUŞMA KAPASİTESİ OLAN KUŞ TÜRÜ JAKO`DUR. 1000 KELİME KONUŞA BİLİRLER CÜMLE KURABİLİRLER VE SORULARINIZA VECAP VEREBİLİRLER KELİME HAZİNELERİ 5 YAŞINDAN SONRA SÜRATLE GELİŞİR BEŞ YAŞINA KADAR TEK TÜK KONUŞAN JAKOLAR 5 YAŞINDAN SONRA SİZ KONUŞURKEN SİZİ TAKLİT ETMEYE BAŞLAR VE SİZİN BİR ŞEY ÖĞRETMENİZE GEREK KALMADAN O KENDİ KENDİNE KONUŞMAYI CÜMLE KURMAYI ÖĞRENİR MAKİNAM OLMADIĞI İÇİN VİDEO EKLEDİM VİDEODANDA BİR KAÇ RESİM ÇEKEREK İLANIMA KOYDUM KUŞUN DURUMU MALUM İLGİ VE SEVGİ YE İHTİYACI VAR İLGİLENECEK BİR ARKADAŞIN ALMASI EN DOĞRUSU ISIRMA HIRLAMA GİBİ HUYLARI YOK BİZE ALIŞIRMI ACABA DİYE DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ HİÇ ENDİŞE ETMEYİN BUNLAR ZEKİ HAYVANLAR İYİLİĞİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAZLAR ORTALAMA BİR AYDIR BENDE VE KAFESİ DEVAMLI AÇIK GİRİYOR ÇIKIYOR ELİMDEN FINDIK ÇEKİRDEK YİYOR SEVGİ VE İLGİ TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜDÜR İYİ GÜNLER DİLERİM fiyat 350 tldir resimleri koydum http://img98.imageshack.us/img98/1839/16367050cye.jpg http://img15.imageshack.us/img15/1267/16367050p4b.jpg http://img30.imageshack.us/img30/3636/16367050c4u.jpg
DÜZGÜN Bİ RESİM CEKMEMİŞİNİZKİ YELİZ HANIM KUŞUN KUSURLU OLDUGU BÖLGELER RESİMLERDE HİÇ GÖRÜKMÜO BİRDE UYGUN FİYAT DEMİŞİNZ BEN 50 GÜNLÜK YAVRUYU 700 E SATIYORUM 2 YAŞINDA VE HASTA BİR KUŞ İÇİN BU FİYAT BENCE COK FAZLA
alıcımısınız bakıcımısınız bakıcıysanız veya almayacaksanız hiç karışmayın aklınız sıra fiyatı düşürüp siz alıcaksınız eğer varsa 350 tlye kırmızı kuyruk jako getirin alayım
Kardeşim alıcıolmasam bakmam demi bakmadanda alcak halim yok aklımca fiyat kırcakmısım 2 yasındaki hasta kuşa 350 istiosun gel ben verim 700 e 55 gunluk yavru varmı yerli üretim yapan turkiyede ben sana yerli üretim 55 gunluk yavru vercem burda böle ahkam kesme
kardes 55 gunluk jako yavrun varsa ara benı hemen alıyım 700 e numaram 0506 7686556 hazır uretım yapıomussun 10 adet alırım
kardesm elimde 10 tane kalmadı 6 tane var istersen verrim 3 tanesi 55 gunluk diğerleri 70 gunluk fln msn ekle grşlm [email protected]
INTIHAP degil İLTİHAP...
:)))) vaaay sondakı espri guzeldi:)) nemiş yeliz? iltihapmış:))
selam yeliz hanım öncelikle papağanın başından geçen üzücü hadiselerden dolayı çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum,ben istanbulda oturuyorum.telefon numaram 0544 694 77 27 - 0533 493 63 14 bana bu numaralardan ulaşabilirsiniz eğer çağrı atarsanız sizi ararım bu papağanı almak istiyorum. ayrıca fiyat konusundada sizden birazdaha indirim yapmanızı rica ediyorum. iyi günler...