Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
ücretsiz jako arıyorum
hayvanları çok seviyorum.jako papağana da diğer hayvanlar gibi hastayım.ekonomik durumum olmadığından alamıyorum.acil veya mecburiyetten vermek zorunda olup ticari amacı olmayıp papğanı güvenli bir yere vermek isteyen olursa almak istiyorum.
yahu bu ücretsiz papağan arayanlar ne kadar coğaldı böyle kusura bakma kardeşim ama eğer senin bir papağan alıcak imkanın yoksa ona hiç bakamazsın sonucta evine yeni bir bebek gelicek yeri gelcek hastalanıcak nasıl ilaç alıcaksın nasıl veterinere götürceksin onun 1 kutu yemi 10 tl buda 15 gün yeter yanında vitamini alıcaksın nerden baksan multivitamin soğuk algınlığı antibiyotik ilaçlar ee bunlarda 100 tl bunlarda 6 ay sürer ona ödül yemi alıcaksın 10 tl en az bu miktar buda 15 bgün sürer ilave yemler meyveler sebzeler ee bide kafesin içine aksusar alıcaksınki canavar bir kuşa düşersen ayda almak zorunda kalırsın düşünkü senin zaten aylık giderin ortalama 40 tl olucak ee bide hastalanırsa veteriner masrafın olucak. birde evin tam ısınmıyorsa dayanıksız olur onlar ayrıyetten ısıtıcı masrafın olucak yani demem oki eğer maddi imkanın yoksa alma hiç ben calıştığım halde yeri geliyor yetiremiyorum kuşlarıma bence önce sen kendini topla parayı al eline aylık gelirin giderin belli olsun benim sultan papağanım var yavrusu olursa söz vericem sana yeterki kendinden emin ol yazık etme hayvanlara onlar kedi köpek gibi dayanıklı değiller
Ben şu koca izmirde parasıyla bulamıyorum allah size kolaylık versin :)
arkadaşlar ben ikamet ettiğim yerde jakoların fiyatlarını sordum 800-1200 diyor ben bir seferde bu kadar nakiti veremeyeceğim için en azından şimdilik onun için bu ilanı verdim yemini,sağlık masraflarını vs.göz önünde bulundurarak yazıdm.daha önce de papağan,balık çeşitli kuşlar ve cins kediler besledim bu konuda tecrübe sahibiyim bir papağanın sorumluluklarını biliyorum.