Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ankaradayım Ücretsiz alman sibirya kurdu labrador veya golden arıyorum evim bahçeli
İyi günler ankarada çayyolunda bahçeli evde oturuyorum.Herzman bi köpeğim olsun istemiştim.Vaktim var hertürlü ihtiyacını karsılayabilcek durumdayım gayet iyi bakılacagından şüpheniz olmasın.Kendiniz de gelip gorebilrsiniz.Alman ve sbirya kurdu veya golden ve labrodar tercihimdir.Yavru arıorum.05062899992
Merhaba, Benim beagle kirmasi, 1.5 yasinda bir kopegim var. İslerim yogunlastigindan ve benden baska ona bakacak biri de olmadigindan ona iyi bir sahip ariyorum. Aradiginiz cins degil, ama yine de dusunurseniz lutfen bana [email protected] adresinden ulasin. Dilerseniz fotograflarini gonderebilirim.
merhaba... adı ares..nam-ı diğer aresoğlan...5 yaşında...safkan husky..otur,yat, el ver, kibar ol, hadi ve tabii ares kelimelerine duyarlı..biraz da şımarık (bu benim suçum :( ) ares 32 günlüktü, onu o zaman tanıdım.. ölür bu dediler, anne sütünden kesilmiş 9 yavrudan birtanesiydi.. onu çok seviyorum, bizi hiçbişey ayıramaz diyordum..neyse..kısacası hastayım ve ona iyi bir yuva arıyorum..ona bakabilecek, sahip çıkacak ve sevecek bir yuva.. mailim [email protected] yazını samimi buldum - yazdım...açıkcası biraz çekiniyorum da, köpek sahibi olmak büyük sorumluluk...