Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

istanbulda ücretsiz ev köpeği arıyorum

mrb.ben ijlal yalnızlığımı paylaşacak sevimli,küçük,tuvalet eğitimi olan köpekler arıyorum.2 katlı bahçeli evimz var yer olarak çok uygun. ünide okuyorum tam bi köpek hastasıyım daha önceden tecrübemde var ilgilenenler [email protected] adresindn ulaşabilirler.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hadi ama arkadaşlar yokmu bana yardımcı olacak birileri....

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

bi an önce evime köpek almak istiyorum ltfn yardm edin istanbul içi varsaa iyi olur şehr dışıda olur ama nasıl göndereceklerine ben karışmam hadi arkadaşlar cwp bekliyorum sizin değilde başkasının verdiğini biliyorsanz bile söleyin iletişime geçelim... :`(

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

=) cwp verebilecek kimse yokmu yani =)

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

kebire bozkurtun iletisidir.yavru köpeklerle ilgili. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Arkadaşlar büyük bir sitenin dışındaydı bu bebekler yakalanıp aşılandılar kısırlaşma zamanları gelince de kısırlaştırılacaklar. Ama acil olarak yuvalandırmamız gerekiyor. Ya birer evleri olacak ya da barınaklara gidecekler ne olur onların yuva bulmasına yardımcı olalım. Kısırlaştırılmalarını yaptıracağız yeter ki guvenli bir yuvaları olsun sevgiyle bakılsın barınaklara düşmesinler. kebire bozkurt 0555 422 88 95

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evde bakabileceğim küçük köpekler varsa ilgilenebilirim.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

merhaba ijlal hnm, eşimin doğumu ve evimizin küçüklüğü sebebi ile norfolk terrier cinsi, boyu sadece 1 numara olan karamel renkli küçük köpeğimize çok acil yuva arıyoruz.eğitimli ve aşı karneli, 2 yaşındadır EMİRİmiz. çoook sıcakkanlı ve insan canlısıdır,çocuklarlada arası çok iyi olan pozitif bir köpektir.Barınağa brakmak zorunda kalmak istemiyorum. Bu yüzden hala sahiplenmediyseniz e-mailim, [email protected] dur ilgilenirseniz resimde yollayabilirim size.en azından fikir edinebilirsiniz..saygılar

img

fiko64

15 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Fiko64 kopegini ben sahiplenmek istiyorum

img

dozi

20 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok sevindim valla henüz köpek almadım uzun zamandırda bekliyorum :) adresinizi eklşyorum hemn.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

paticiijlal istanbul istinyede kayıp olarak bulunan ve sokağa terk edildiğine inandığım bir coocker a ev arıyorum. Bir aydır etraftaki herkese ve veterinerlere sordum fakat bir cevap yok. Eğer hala köpek arıyorsan bu küçük american coocker cinsli köpeği sahiplenebilirsin. Rengi kahverengi, erkek ve çok akıllı. Benimde aynı cins köpeğim var inan bana pişman olmazsın ve bu köpeği kışın donmaktan kurtarırsın. teşekkürler

img

nazli_cookie

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ