Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Kuşum devamlı yemini döküyor...

Yavru muhabbet kuşum var 2,5-3 aylık devamlı yemini döküyor. Yemi kabuksuz. Şimdi doldursam tüm yemliklerini 2 saate sıfırlıor... Hepsini yere atıyor ne yapmam lazım?

img

redworld

15 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben bir muhabbet kuşu uzmanıyım öncelikle bu yaşından dolayıuyaptığı bir oyundur yaş ilerledikçe azalır en azından yemin dökülmesini azaltmak için yapılabilecek çare bir kafes örtüsü alınız ve kafesin altına yemliğin boyuna gelecek kadar takınız iki kızdığım birşeyde muhabbet kuşu hangi yaşta olursa olsun kuşunuza kabuksuz yem vermeyin öneriğim yem isimi GARDEN MIZ MYVELİ VİTAMİNLİ muhabbet kuşu yemi işte bunu öneriyorum SAYGILAR...

img

bedraa

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok teşekkürler ztn başka bir yem alıcaktım =) Yardımlarınız için sağolun =)

img

redworld

15 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bnde bir tawsiye weriyim sadece kuşunun kafaası girecek kadar yemlikler war onu dökmesi daha zor olur onlardan da alabilrsn saygılar.....

img

kafkef

15 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadşım yemini kafese dökse bile zaten yemlik bitince yerden iyecek.bu kadar basit

img

sbt

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu durumun yasıyla ilgili olduğu doğru ama yere döktüğü yem eğer sıvıyl ve dıskıyla temas eder de bunu yerse kusun enfeksiyon kapabilir dikkat et. onun icin yemliğe az yem koyman uygundur...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kuşum yavru ve yemliğini dokuyor arada bir ve ucurtmaya cıkarttıgım zaman agızından nefes alıyor ve 3 dk sonra kusmaya başlıyor kumu var suyunu değiştiriyorum sürekli kafeside temiz ne yapmam gerek hizli cevap verirseniz cok sevinirim

img

emirhanprlk29

4 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ