Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
YARDIM...!!
Benim ortalama 2-3 yaşında bir dişi muhabbet kuşum war 5 gün önce bir erkek yawru kuş aldım aldığım kuşçu kafeslerini ayırmamı söyledi ve ayırdım acaba ne zaman aynı yere koymalıyım lütfen yardım edin....ahmet....
Merhaba ben bir muhabbetkuşu uzmanıyım sorunuzda size yardımcı olacağım öncelikle neden ayırın dedi anlayamıyorum çiftleştirebilirsiniz o yaşta bir kuşu nedeni nedir neden ayır dedi ?
ya kuşumun biraz hırçın olduğunu farketti yan yana koy uncu bazen ısırdığı için ayır dedi
tamam 1-2 hafta ayırdıktan sonra tekrar bir aray koyarsanız birbirlerine alıuşmış olurlar.ikisinede aynı ilgiyi gösterin kıskançlıktanda böyle yaparlar.saygıalr
yavru kusunun ne kadar olduğunu yazarmısın...
tam olaraq bilmiorm ama 1-2 aylıq heralde
bide aldıım pet shopa gittim istersen deişirs dedi sizce deişlmelimiym??
1-2 aylık bi erkek kus ciftlesmek için uygun aralıkta deildir 6-7 eaylık oldugunda ciftlesmeye uygun hale gelir...
bence bu kuşu sen aynı kafese koymak için 1 hafta daha bkle olmassa bir araya getir ama yumurtlaması için yuvalık koyma zaten koysanda çiftleşmezler çünkü gokhankuscu84 ün dediği gibi 6-7 aylıkken çiftleşirler ve sakın 6-7 aylık olmadan kızıştırıcı kullanma hasta olma ihtimali var.....
bence bu kuşu sen aynı kafese koymak için 1 hafta daha bkle olmassa bir araya getir ama yumurtlaması için yuvalık koyma zaten koysanda çiftleşmezler çünkü gokhankuscu84 ün dediği gibi 6-7 aylıkken çiftleşirler ve sakın 6-7 aylık olmadan kızıştırıcı kullanma hasta olma ihtimali var.....