Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

YARDIM...!!

Benim ortalama 2-3 yaşında bir dişi muhabbet kuşum war 5 gün önce bir erkek yawru kuş aldım aldığım kuşçu kafeslerini ayırmamı söyledi ve ayırdım acaba ne zaman aynı yere koymalıyım lütfen yardım edin....ahmet....

img

kafkef

15 yıl 10 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben bir muhabbetkuşu uzmanıyım sorunuzda size yardımcı olacağım öncelikle neden ayırın dedi anlayamıyorum çiftleştirebilirsiniz o yaşta bir kuşu nedeni nedir neden ayır dedi ?

img

bedraa

16 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya kuşumun biraz hırçın olduğunu farketti yan yana koy uncu bazen ısırdığı için ayır dedi

img

kafkef

ÖZEL MESAJ

tamam 1-2 hafta ayırdıktan sonra tekrar bir aray koyarsanız birbirlerine alıuşmış olurlar.ikisinede aynı ilgiyi gösterin kıskançlıktanda böyle yaparlar.saygıalr

img

sbt

15 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru kusunun ne kadar olduğunu yazarmısın...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tam olaraq bilmiorm ama 1-2 aylıq heralde

img

kafkef

ÖZEL MESAJ

bide aldıım pet shopa gittim istersen deişirs dedi sizce deişlmelimiym??

img

kafkef

ÖZEL MESAJ

1-2 aylık bi erkek kus ciftlesmek için uygun aralıkta deildir 6-7 eaylık oldugunda ciftlesmeye uygun hale gelir...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence bu kuşu sen aynı kafese koymak için 1 hafta daha bkle olmassa bir araya getir ama yumurtlaması için yuvalık koyma zaten koysanda çiftleşmezler çünkü gokhankuscu84 ün dediği gibi 6-7 aylıkken çiftleşirler ve sakın 6-7 aylık olmadan kızıştırıcı kullanma hasta olma ihtimali var.....

img

lacine11

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence bu kuşu sen aynı kafese koymak için 1 hafta daha bkle olmassa bir araya getir ama yumurtlaması için yuvalık koyma zaten koysanda çiftleşmezler çünkü gokhankuscu84 ün dediği gibi 6-7 aylıkken çiftleşirler ve sakın 6-7 aylık olmadan kızıştırıcı kullanma hasta olma ihtimali var.....

img

lacine11

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ