Safkan avustralyadan getirrttiğim muhabbet kuşlarımın üretimini başlıyorum çok uysal oluyorlar ve gerçekten diğer tür kuşlardan farkını anlayabiliyorsunuz kuşlarım yeşil renk olacak önceden sipariş alıyorum internetten kuşu özel kuş taşıma kutusunda veriyorum ordu dayım ordudan alıcı varsa orduya veriyorum ya da ordu ordu ya gelecek varsa fiyatlar:İLK 2 TANESİ 75TL DİĞERLERİ 100 TL DEN SATILIYOR.
anne babanın resimlerini koyarsan siteye ona göre sipariş verebilirim.
ARkadaşlar pardon bu doğacak yani satacağım kuşla inanamayacaksınız dünyada daha önce böyle hiçbir kuş yok muhabbet kuşlarının her rengi var kuşumda ve üstelik safkan avustralya müthiş bir kuş ordu da veterinere kontrolünde size satış yapacağım resim koymayı bilmiyorum ama kesinlikle beyeneceksiniz GÜNCELDİR FİYAT SABİTTİR.
İndirim yapıyorum ilk 2 kişi sipariş veren ilk 2 kişiye 50 tl diğer kuşlara 85 tl olmuştur dünyanın en renkli kuşlarıdır.
İndirim yapıyorum ilk 2 kişi sipariş veren ilk 2 kişiye 50 tl diğer kuşlara 85 tl olmuştur dünyanın en renkli kuşlarıdır.
Olursa satacağım kuşlar bilezikli olacaktır üstelik ordu da alan kişi nin veteriner kontrolleri bakımı tüm hayatı boyunca ücretsiz olarak yapılacaktır. (kontroller ücretsizdir operasyon gerekirse faturaalan kişiye yazılır)
Ayrıca 3 kuş ile büyük boy papağan kafesi takas yapılır.
kuşlarımın satışını yaptığım web site 🔒 Üyelere Özel.gg