Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ücretsiz- Erkek Yavru - Golden/Labrador/Husky Arıyorum

Arkadaşlar İzmirde Oturuyorum. Kendimize ait bir evimiz var. Müstakil.. Şu ana kadar evde papağan, Güvercin, su kaplumbağası gibi çeşitli hayvanlar baktık.. Özellikle babam güvercin hastasıdır.. Hasta diyorum çünkü tam 40 senedir bakıyor.. Bende köpek bakmak istiyorum. Uzun seneler.. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.. NOt: İzmir dışından göndrecek olursa, oluşacak ulaşım ücretini karşılayabilirim..

img

rfuysen

15 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İzmir/Buca`dayım... [email protected] e-mailden iletişime geçebilirsiniz...

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

Kimse Yok mu.. Yavru verecek.. Ücretsiz istiyoruz diye mi böle oluyor acaba ?

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

Hala Güncel !!!!

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

Arayış devam ediyor...

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar birkaç haftadır. Küçük yavru edinmeye çalışıyorum alışması kolay olsun diye. Pet arkadaşta bugün golden / Labrador kırması bi yavru buldum. siteye üye olayım dedim. Davetiye istiyor. hadi üye olalım cepten mesaj atayım dedim. Bizim hat bunu desteklemiyormuş.. eee almak istediğim çok tatlı bi köpek var. Barınağa gitmesin dedim. Artık burayı buldum. eğer davetiye gönderirseniz sevinirim.. eğer görüşebilirsem karşı tarafla bugün köpeği almayı bile düşünüyorum.. Umarım bi arkadaş bu konuda yardımcı olabilir. Cevaplarınızı bekliyorumm.. Not: Davetiye vermek istemeyen fakat benim için o kişiyle görüşmemi sağlayacak olanlarda kabulumdür. Sadece karşı tarafa benim iletişim bilgilerimi versinler. Ben köpek sahibi ile görüşeyim. Eğer ikna olursa verir zaten köpeği.. Bunu yapabilecek olan varsa, bilgilerimi pm yoluyla gönderebilirim. ok..

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

Güncel...

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

güncel...

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ

mrb aktivasyon kodu için yardımcı olabilirim msn [email protected]

img

prens34_4

15 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan günceldir. İzmirden köpek vermek isteyenlerden haber bekliyorum. iyi günler...

img

rfuysen

ÖZEL MESAJ