Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Böylesi görülmedi

GOLD ÜYE HEDİYE PAKETLERİ Civciv çıkacak kuş çıkacak -------------------------------------------------------------------------------- Daha önce sevdikler inize,dostlarınıza ve hatta kendinize mutlaka bir hediye almış olmalısınız.İşte şimdi hediye anlayışı tamamı ile değişiyor.Çünki bu hediyenin içeriğini bilmiyor olacaksınız.Kutu içinden belki bir masaüstü dijital saat,belki şık bir gece lambası, hatta belki bir mp3 player çıkacak.Eve t yanlış okumadınız.Sitemiz Gold üyelerimiz e özel (Civciv çıkacak kuş çıkacak hediye paketi) sizler için inanılmaz sürprizler de hazırladı.İnanın bu kutularda n herşey çıkabilir.Üstelik KARGO ücreti ödemeyecek siniz.Dah asıda var;Bu sürpriz kutulara KAPIDA ÖDEME avantajı ile 16 TLye sahip olacaksınız..Kendin ize yada sevdikler inize sürprizler yapabilir siniz..Görmek için linki tıklayınız. http://www.muhabbetkususevenler.net/tr/civciv-cikacakku351-cikacakgold-uye-hediye-paketleri-t5805.0.html;msg10322#new

img

mufitceylan

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

"Civciv çıkacak kuş çıkacak", bu nedir ya? çingene panayırımı burası? "Kutu içinden belki bir masaüstü dijital saat,belki şık bir gece lambası, hatta belki bir mp3 player çıkacak" bu saydıklarınızın hepsini çin pazarından 16 tlden daha az ücret ödeyerek alabiliriz. Kaldı ki benim param yok mu? Girerim mağazaya, çarşıya, pazara en güzelini en kalitelisini en ucuza alırım. Kusura bakmayın ama bu iş biraz boş geldi bana. Saygılarımla.

img

kerem__bey

18 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kerem bey,sitemizde bir gold üyelik bölümümüz var.Bu bölüm ücretli bir bölüm olup,normal üye giriş yapamaz.Bununla beraber bu üyelerimize deşündük ki ayrıca değişik süprizler yapalım,hediye paketlerini hazırlayarak 3 tl ve 100 lerce tl lik hediyeler koyarak üyelerimize süpriz hediyeler sunalım.Linktende anlaşıldığı gibi muhabbetkuşları ile ilgili bir site olduğu için ekledik.Siz çingene pazarı olarak görebilirsiniz,çin pazarından alışveriş te yapabilirsiniz.Size ancak öncelikle verdiğimiz linki tıklayarak,amacımızın ne olduğunu anlamanızı isterdim. http://www.muhabbetkususevenler.net

img

mufitceylan

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ