Muhabbet Kuşları

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BU RESİMLERDEKİ KUŞLARIMIN CİNSİYETİNİ BİLİYORSANIZ SÖYLEYİNİZ
ÜÇ DÖRT VETERİNERE VE KİŞİYE GİTTİM AMA HEPSİ AYRI SÖYLÜYOR BİRSİDE DEDİ BUNLARIN RENKLERİ DEĞİŞİK FİLAN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN. LÜTFEN DETAYLI OLARAK YEŞİLİN VE SARININ CİNSİYETİNİ BELİRTİNİZ. SARI OLANIN RESİMLERİ: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel YEŞİL OLANIN RESİMLERİ: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

arkadaşım bu konuya bir açıklık getirelim.Şimdi bu yeşil kuş çok olay yarattı.Eğer dişiyse kısır değils ve sende 5-6 senedir varsa mutlaka yumurtlayıpm yavru çıkarma çağına gelmiştir.Eğre erkek olan sarı kuş ta olgunlaşmışsa zaten çiftleşiryumurta yaparlar.BU kadar büyütmeye gerek yok.SAygılarımla...

Selam arkadaşlar. Debrelimehmet Bey`in kuşları ile alakalı ben de fikrimi söylemek isterim. Sarı olan kuş kesinlikle erkek. Yeşil olan kuşta kesinlikle dişi. Yüceltoğlu arkadaşımız kuşun kafasındaki çizgili tüylere dayanarak kuşun yavru olabileceğini düşünüyor sanırım. Ancak dikkatli olarak bakılacak olursa her iki kuşta tüyde. Yani kafa tüylerini dökmüşler ve yeni tüyleri çıkıyor. Ayrıca dişi kuşun gagasında koyulaşma bariz bir şekilde gözlemleniyor. Bu da kuşun yaşının geçkin olması anlamına geliyor. Hiçbir arkadaşımı kırmadan fikirlerimi paylaşmak istedim. Yaklaşık 50 çift renk kanaryası 25 çiftte jumbo muhabbet beslemekteyim ve 15 yıldır üretim yapıyorum. Saygılar.

evt PasHa_06_77 arkadaşıma katılıyorum.Yeşik kuşa tekrar bakınca anladım ki gerçekten yeşil olan dişi.Artık herkes bilgilenmiştir sanırım.Saygılar

sarı kusun erkek yesil kusun disi kesin cvp...

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar sağolun varolun

Yanıtlamak için giriş yapın