Kuş Forumları > Kanarya
Orjınal saf ırk glosterlar
Elimde Jumbo ingiliz takım mevcut Jumbolar orjinal olup çok iri kuşlardır + olarak yerli 3 adet muhabbet vardır 2 eş olup teki onların yavrusudur erkek çıkmış ve eş tutmaya hazır hale gelmiştir.. Elimde Gloster kanaryalar ve 1 adet alışık sultan papağanı vardır kesinlikle ısırma gibi bir huyu yoktur.. İlgilenenler [email protected] Msn adresinden yada Mesaj yolu ile ulaşabilirler... fiyatlar : Jumbolar Son 250 Kanaryalar dişi erkek değişir.. Sultan papağanı : 100 Kanaryalar Gloster olup orjinaldir kırıkları yoktur
Dişi gloster arıyorum 2009 yavrusumu bileziklimi istediğiniz fiyat nedir. İyi günler
2009 evet valla pek anlamam kanaradan ama saf ırk bilezikli ama bir derneğe kayıtlı eğil sanırsam.. 70
Kuşların vasıflı olması , safkan olmasıyla bilezikli olmalarının hiçbir alakası yoktur.Ancak kuşun ayağındaki bilezik sıkma bilezik değilse ,mutlaka bir üreticiye ait ve o üretici de bir derneğe kayıtlıdır ,bu o bilezikde üretici numarası ve kayıtlı dernek no ve imi ile bellidir. Bilezik yarışmaya girecek kuşlar için bir Lisans ve hüviyet teşkil eder. Kanaryadan pek anlamayan biri için Orijinal ,safkan ve ötesinde ideal vasıf tayini, ayırımı pek mümkün değildir.
Kuşadam Kuşlar saka-flurya sitesinde vide ve resimler ile gösterilmiş Gloster ve kanarya yetiştiricileri tarafından tavsiye edilmiştir anlamıyorum demem kuşlardan anlamamamdan dolayıdır ama sitedeki yetiştiricilerin ve üreticilerin laflarıdır onlar kendi laflarım değildirler... Kendi Kafama Göre Milleti dolandırmak amaçlı kelimeler değildirler.
Estağfurullah Arif bey o maksatla demedim zaten , Orijinal derken bir kuşa onun yabancı Avrupa bilezikli olduğuna dikkat çekilir DKB,NB,AZ,AOB,FOI,KNNB, vs vs gibi ancak bunlar da kuşun vasıflı olduğu değil Yabancı ülkeye kayıtlı olduğunu belirtir kuşlar da asıl Avrupadan bizlere geldiği için Orijinal deriz yoksa buradaki Türk bilezikli bir kuş vasıf olarak çok daha üstün de olabilir yada olmayabilir.