Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
Albino Lutino
İngiliz Albino ve lutino arayışı içindeyim. Elinde olanlar benimle irtibat kurarlarsa sevinirim. [email protected]
Hala arıyorum yokmu satan ?
Yokmu bir tane bile satıcı.
slm arkadasım albıno var ama ıngılız degıl dısı cekoslavak
Msn eklerseniz ordan görüşelim. Resmini bir görebilirsek karar vermemiz için iyi olur.
arkadaşım elimde beyaz ingiliz 1,5 yaşlarında bir adet erkek var kuşum kar beyazdır ingilizdir fakat kırmızı göz değil işini görecekse vereyim mail adresim [email protected]
Lutino veya albinodan da vazgeçtim sarı parçalı veya sarı spangle de olur Beyaz tonları taşımasıda işime gelir. Yeterki ingiliz olsun yeterki yavru alınabilecek vasıflarda olsun.
Çok zor be İlyas kardeşim. Gerçekten zor. Yaklaşık 35-40 çift ingiliz kuşumun içinde bir çift Albino Bir çift Lutino besledim ama yavru almak o kadar zor oldu ki anlatamam. sadece kutinolar bir ağız yavru verdi 3 yavru aldım ama ne yazık ki 2 ay içinde tamamını kaybettim. Albinolar ise 3-4 kez yumurtladılar ama ne yazık ki yavru çıkaramadılar. sonunda ben de yok pahasına hepsini sattım. İnşallah sen aradığın kuşları bulursun ve başarılı olursun. Selamlar...