Sahiplendireceğiniz Yavrunuza En İyi Şekilde Bakacağımdan Hiç Şüpheniz Olmasın Yavruya Evimde Bakacagım Evim Gayet Müsaittir
Daha Önce Köpek Besledim Köpeğimin Cinsi French Bulldog Tu Hastalıgından Dolayı Ne Yazıkki Kaybettim Onu :(
AŞŞAĞIDAKİ CİNSLERDEN HERHANGİ BİRİ OLABİLİR
FRENCH BULLDOG - ROTTWEİLER - HUSKY - GOLDEN - DOGO ARJANTİN - CHOW CHOW ÇİN ASLANI - PUG - İNGİLİZ BULLDOG - ALASKAN MALAMUTE - BOXER - ALMAN KURDU - AMERİCAN STAFFORDSHİRE - NAPOLİTEN MASTİFF - BOXER - BANDOGGE MASTİFF - BULL MASTİFF - FRENCH MASTİFF - AMERİCAN COCKER - AMERİCAN BULLDOG - BULL TERRİER
İstanbul/Gaziosmanpaşa
İzmir/Buca
Her 2 Şehirdende Yavrunuzu Sahiplenebilirm
İrtibat
TEL: 🔒 Üyelere Özel
MSN: 🔒 Üyelere Özel
GÜNCEL..!
GÜNCELL..!
OLDUKÇA GÜNCEL..!
GÜNCEL..!
GÜNCELL..!
GÜNCELL..!
GÜNCELL..!
köpek arayanlar kebire hanımı arayabilirler.yavru köpekler var kendisinde.
numara:
🔒 Üyelere Özel
apartmanımızın bahçesinde etraftaki insan diyemeyeceğim tiplere rağmen bakmaya çalıştığım çok tatlı sevecen ve çok güzel bir yüzü olan yavru bir köpek var.gerçekten bir tas yemeğe ve sevgiye hayat boyu size dost olacak bir köpek.henüz çok küçük olduğu için kendine bakamıyor ben elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum.evimde sokaktan aldığım bir kedim ve yine sokaktan aldığım bir köpeğim olduğu için onu alamıyorum.ilgilenirseniz çok sevinirim mail adresim 🔒 Üyelere Özel