Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kara kaplumbağası

kara kaplumbağası arıyorum nasıl bulabilirim bildiğimiz bir oramanda çok vardı dün vede bugün kuzenim beslesin diye radık ama bulamadık

img

sendi

15 yıl 7 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YASAK VAR DEVLET TARAFINDAN BAŞINIZA İŞ ALMAYIN

img

holopter

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Lütfen aramayın, almayın ormandan kaplumbağa. Sadece onu değil doğacak yavrularını, yavrularının yavrularını...da doğadan koparmış olacaksınız. Üstelik o kadar hızlı azalıyorlar ki, onların en büyük düşmanı biziz, daha birçok nedenin yanı sıra nesili birinci derecede tehlikedekiler listesinde ülkemizdeki kara kaplumbağaları :( Frozen`ın kara kaplumbağalarının beslenmemesiyle ilgili son yazısını okudunuz mu?

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam doğru söyledin ama biz sağdece onları beslemekle değil yiyecekleri yemekleride alıyoruz ve yaşadıkları yerde hiç yemek kalmıyo ve biz yardım etmesek zaten ölücekler hem bizim yüzümüzden azalıyolar ama bizim sayemizdede çoğalabilirler

img

sendi

ÖZEL MESAJ

ben iyi bişey demiyorum ama onların yemekleride bize ait ve bi nevi bizim sayemizdede çoğalacaklar dediğim gibi doğal ortamlarında koparmak iyi bişiy değil ama eğer biz yardımcI OLMAZSAKTA YİYECEKSİZLİKTEN ÖLECEKLER.zaten öyle küçük kutularda değilbahçenin yarısına tel geçirip öyle besleyeceklerdi kaplumbağaları.yani doğla ortamlarında ama bizim desteğimizle

img

sendi

ÖZEL MESAJ