Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Muhabbet kuslarina ayna Takmalimiyiz konusmasini etkilermi takarsak

Selam Arkadaslar Muhabbet kuslarina ayna takmalimiyiz yani takarsak konusmalari sorun olabilirmi takmazsak daha cabukmu konusur bazi yerlerde okudum ayna takmayin diyolar dikatine onaveriri size yaklasmaz filan tarzi yazilar var doğrumudur bir aciklama yaparsaniz sevinirim

img

zerox7

15 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım eğer ayna takmadan ona tüm ilgini verebiliyorsan hiç aynaya gerek yok.Ayna taktığın zaman yanında bir arkadaşı varmış gibi size hiç yaklaşmaz.Çünkü vaktini o aynayla geçirir.Ama yok ilginizi ona veremiyorsanız işte o zaman ayna koymanız doğrudur derim.saygılar

img

sbt

15 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Muhabbet kuşlarına ayna konuşmasını etkilermi bilmiyorum ama benim beslediğim bir muhabbet kuşum aynaylada gayet güzel konuşmayı öğrenmişti. Öte yandan daha sonra okuduğuma göre ayna kuşlarda davranış bozukluklarına yol açıyormuş (aynayı eş olarak kabul etmesi, onu beslemesi gibi). Benim kuşumda öyle olmuştu ve aynaya kafasını sevdirmeye çalışırken nedense çok hüzünlenirdim ve buna eş almalıyım diye düşünürdüm ben eş alamadan öldü ne yazık ki. Ayna alma derim...

img

kemal128

20 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkürler arkadaslar en iyisi takmıyım bende bir disi bir erkek var ayna var kafeste sabah aksam üstündeler elini uzat ısırıyolar vericem onlari yavru alcamtakmıyım en iyisi ben ilgilenirim doğru diyosunuz ayna varken yaklasmiyolar bile sağolun yorumlar için

img

zerox7

15 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben bir muhabbet kuşu uzmnaıyım ayna takabilirsiniz hi,çbir zararı olmaz aksi taktirde konuşur bile daha cnlı molur ve hareketlenir.

img

bedraa

15 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar muhabbet kuşlarına-papağanlara asla ayna takmayın neden: 1.muhabbet kuşlarına ayna takmayı benim veterinerim ve pet shopum kesinlikle önermiyor çünkü ayna muhhabbet kuşlarınının aynayla çiftleşmeye çalışmalarını ve pisikolojilerini kaybetmelerine ve sizinle deyil bir takdığınız aynadaki kendisini bir başka kuş zanlderek onun ilgilenmesini ve bu sebepten dolayıda sizin söylediklerinizi asla anlamıyor aydaki o da hiç konuşmadığı için yanlız kalma hissi doğuyor ve ölüyor o yüzden aynayı asla takmayın..... benide bilinçsiz görebilirsiniz ama ben size veterinerin söylediğini söylüyorum..... saygılar....

img

lacine11

15 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet arkadaşlar lacine arkadaşıma katılıyorum ayrıca lacine arkadaşım bilinçsiz olsanız bu foruma kaydolmazdınız.illaki tecrübeniz var ki konuşuyorsunuz.bende sizinle aynı fikirdeyim.saygılar.

img

sbt

15 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk 15 gun yalnızlıgını unutması ıcın takabılırsın ama 15 gunden sonra sana alısmaya basladıgında aynayı cıkarırsan senınle ılgılenmeye yogunlasır...

img

gokhankuscu84

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ