Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

İzmir den golden retrıver arıyorum....

Merhaba! izmirde oturuyorum yavru golden retrıver arıyorum uygun fiyata..0535 732 30 20 ERHAN..

img

erh_sel

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sizin ilanınızı gördüm. sana ilanımı kopyalıyorum. eğer uygun görürsen görüşürüz. Oğlumuz Ateş’imizi vermek zorundayız. Ateş 6 aylık, 23 kg ve açık sarı. Çok akıllı ve çok zeki bir köpek. Tuvalet eğitimi ve temel itaat eğitimi var. Derdini anlatabiliyor. Ateş için bizimle görüşmek istiyorsanız aşağıdaki şartlarımızı yerine getirmeniz gerekiyor. 1- İzmir’ de oturma zorunluluğu. Oğlumuzu görmek isteyeceğimizi falan düşünmeyin. Buna zaten dayanamayız. Ama onun İzmir dışına göndermek de istemiyoruz. 2- Ateş hakkında sahibini arayıp bilgi almak isteriz zaman zaman. Oğlumuzun ne durumda olduğunu bilmek isteriz. 3- Almak isteyen kişinin daha önceden köpek sahibi olmuş veya halen köpeği olan birisi olmasını istiyoruz. Köpek bakmasını bilmeli ve köpeğin dilinden anlamalı. 4- Biz bütün gün evde yoktuk. Yavrumuzun ikinci evinde de yalnız olmasını istemeyiz. O sebeple evde en azından sürekli birisi bulunacak. Evin bütün fertleri çalıyor olmayacak. Eğer bu şartları taşıyorsanız ve oğlumuzla tanışmayı istiyorsanız bizi arayın. Ayhan ŞENKARDEŞLER Tel: 0535 9492965 Tel: 0535 9492966

img

senkar

19 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık erkek golden yavrumuz var izmirde oturmaktayız evimiz uygun olmadığı için vermek istiyoruz ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabiirsiniz.