Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
İzmir den golden retrıver arıyorum....
Merhaba! izmirde oturuyorum yavru golden retrıver arıyorum uygun fiyata..0535 732 30 20 ERHAN..
sizin ilanınızı gördüm. sana ilanımı kopyalıyorum. eğer uygun görürsen görüşürüz. Oğlumuz Ateş’imizi vermek zorundayız. Ateş 6 aylık, 23 kg ve açık sarı. Çok akıllı ve çok zeki bir köpek. Tuvalet eğitimi ve temel itaat eğitimi var. Derdini anlatabiliyor. Ateş için bizimle görüşmek istiyorsanız aşağıdaki şartlarımızı yerine getirmeniz gerekiyor. 1- İzmir’ de oturma zorunluluğu. Oğlumuzu görmek isteyeceğimizi falan düşünmeyin. Buna zaten dayanamayız. Ama onun İzmir dışına göndermek de istemiyoruz. 2- Ateş hakkında sahibini arayıp bilgi almak isteriz zaman zaman. Oğlumuzun ne durumda olduğunu bilmek isteriz. 3- Almak isteyen kişinin daha önceden köpek sahibi olmuş veya halen köpeği olan birisi olmasını istiyoruz. Köpek bakmasını bilmeli ve köpeğin dilinden anlamalı. 4- Biz bütün gün evde yoktuk. Yavrumuzun ikinci evinde de yalnız olmasını istemeyiz. O sebeple evde en azından sürekli birisi bulunacak. Evin bütün fertleri çalıyor olmayacak. Eğer bu şartları taşıyorsanız ve oğlumuzla tanışmayı istiyorsanız bizi arayın. Ayhan ŞENKARDEŞLER Tel: 0535 9492965 Tel: 0535 9492966
2 aylık erkek golden yavrumuz var izmirde oturmaktayız evimiz uygun olmadığı için vermek istiyoruz ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabiirsiniz.