Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Forum Yetkilisine
Hepsievcil.com forum yetkilisi/yetkilileri, Lütfen forumdaki ikili diyalogları, ve bir başkasının ismini taşıyan konu başlıklarını kapatın, çünkü bu burada gerçek bilgiye ulaşmaya çalışan insanlar için lafkalabalığı oluşturuyor. Bu forum, saygılı bir platform, bunun bu şekilde devam etmesini istiyorum. Saygılarımla.
sanane ???
ikimiz arasındaki diyalok bu kendi işine bak ok..
Forum yetkilileri ile diyaloğa geçmek için iletişim linkini kullanınız. Aksi taktirde bu ikili diyalogların devam edeceği farklı bir başlık açmış olursunuz. Moderatör arkadaşların her başlık ile aktif olarak ilgilenemediği farkediliyor. Forum gittikçe ciddiyetinden uzaklaşmaya başladı. Bİzim yapabileceğimiz bu tür davranışlarda bulunan arkadaşları forum yöneticisine bildirmek olmalı. Bu başlık altına yöneticiyi uyarmak için açtığınız mesajı da muhtemel yönetici geç görecektir.
Forumun şu anki halinden üzüntü duyuyorum. Forum yöneticileri gerekli işleri ya hiç yapmıyor ya da çok geç yapıyor. 3 ay önce yönetime mesaj atıp hiç bir sonuç alamayınca "yönetim" diye bir başlık açmıştım. O başlığın üzerinden 2 ay geçti hala bir gelişme yok. Yıllardır mesajların kontrolden geçip yayınlandığını söyleyenlerin bu duruma nasıl açıklayacaklarını merak ediyorum ?
HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Karşılıklı iletişim aracı degildir. İlgili forum başlığı silinmistir. --------------------------- Huleyn, mesajınız dikkatimizden kaçmış. Oncelikli mesajlar cogunlukla bilgi amaclı oldugu düşünüldüğünden cevap yazma ozelliğini kaldırmıştık. Fakat belirttiğiniz mesaj "kırmızı yanak beslenme programı..." için cevap yazabilme fonkisyonunu aktif hale getirdik. Cevap yazma ozelliginin faydalı olacagını dusundugunuz diger baslıkları da yazarsanız seviniriz. --------------------------- HepsiEvcil.com