Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

ZEYNEP GÖKTAŞ HAKKINDAKİ GERÇEK

Bana açtığım BALIKLAR İLE YAŞIYOR isimli forumda bunu yazdı; İnan bana doğal ortamlarını senden öğrenicek değilim 6 senedir profesyonel ortamda kaplumbağa üretiyorum ve kaplumbağalarım oldukça sağlıklı tam 18 tane yavru 9 tane yetişkin kaplumbağam var onlar için ayda 1 canlı yem alıyorum (kaplumbağaların yediği balıklardan moly yavrusu yada lepistes değil karedes büyükleğindeki şeffaf balıklardan doğal ortamda bunlardan yerler moly yavruları değil!)ayrıca bu sene okulda teknoloji ve tasarım dersinde hazırlamış olduğum kaplumbağa projem okullar arası birincilik ödülünü kazandı anlıycağın kaplumbağaları ve doğal yaşam ortamlarını senden öğrenicek değilim!! bende ufak bir araştırma yaptım ve aşağıdaki sonuca ulaştım. ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BU İŞİN ÜSTÜNE FAZLA GİTTİM :( ÜZGÜNÜM Bana 6 yıldır profosyonel üretim yaptığını söyleyen arkadaşın 13.02.2009 tarihinde aşağıdaki yazısını okuyun 6 ay olmuş. 13.02.2009 tarihindeki foruma bakasanız göreceksiniz başka birşey demiyorum. sevgili zeynep göktaş bunu okurken yüzün kızaracakmı bilmiyorum. yalanına rağmen saygılar zeynepgöktaş 184 Mesaj Gönderilme Tarihi : 13.02.2009 08:28:04 merhaba ben kaplumbağa beslemeye karar verdim fakat hiç bir bilgim yok özellikle kış aylarında kaplumbağa beslemek dahada zor oluyor ve besleye bilmek için ne tür malzemeler gerekli lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.

img

yuceltoglu

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Beni güldürdüğün için teşekkür ederim dostum, ama benim izmirde okuyan bir erkek kardeşim var ve bana kaplumbağa beslemek istediğini söyledi bende onu bu siteye yönelttim ancak siteyi önerdiğim gün çoktan kaplumbağa almıştı ve siteden yardım alması için üye olması gerekiyordu bana nickimi ve şifremi sordu bende söyledim nede olsa kardeşim isterseniz bunu kanıtlaya bilirim msnede size kaplumbağa üretimi yaptığım alanı ,yavru ve yetişkin kaplumbağalarımı, ödülümü hatta erkek kardeşimin kaplumbağasını bile göstere bilirim (yalnız kardeşimin kaplumbağasının sadece resimleri var izmirde okuduğu için kamerada size kaplumbağayı gösterme şansım yok ama kaplumbağalarımı odamda üretiyorum rahatlıkla görünebiliyor kameradan)msnem:[email protected] (not:bu konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkür ederim gerçekten bir yandan yıllardır kaplumbağa besleyen birinin böyle bir soru sorması yani kaplumbağa beslemeye karar verdim ne tür malzemeler gerekiyor? kulağa gerçekten saçma geliyor bende yerinde olsam aynı şeyi yapardım tekrar teşekürler...)

img

zeynepgöktaş

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:)kardeşin karizmanı alt üst etti yanlız:)ona yardımcı olduğum için üzgünüm:p

img

yuceltoglu

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arda ekledim msn..

img

yuceltoglu