Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM ACİL YARDIM EDİN..!

2 Gün Önce Oğlum Şehmuz Öldü :( Ve Çok Yanlızım Bir Şehmuz a Daha İhtiyacım Var. Lütfen Yardım Edin Bana Çok Kötü Durumdayım. Benım Oglumun Cinsi: French Bulldog Tu :( Sahiplendireceğiniz Yavrunuza En Az Şehmuzum Kadar İyi Bakacagıma Emin Olabilirsiniz Evimde Bakacagım . İzmir/Buca İstanbul/Gaziosmanpaşa Her 2 Şehirdende Alabilirim İLGİLENDİĞİM CİNSLER. FRENCH BULLDOG - ROTTWEİLER - HUSKY - GOLDEN - DOGO ARJANTİN - CHOW CHOW ÇİN ASLANI - PUG - İNGİLİZ BULLDOG - ALASKAN MALAMUTE - BOXER - ALMAN KURDU Msn: [email protected] Tel: 0506 582 26 29

Güncell..!

Güncell..!

Güncell..!

Güncellllllllllll..!

selam. beni hatırlamışsındır umarım. seninle msn`de konuşmuştuk.ben bucadan ümran. sana facebook`taki ilanları yolluyorum. umarım yardımcı olabilirim. hayırlısı olsun. **************************************************** bir tane sibirya kurdu varmış kaybolmuş istanbulda. istersen bir ara. İLETİŞİM BİLGİLERİ: Serpil ÖZKAN 0531 553 28 28 0536 312 93 41 0216 377 48 96 _______________________________________________________________ 1.08.2009 Cumartesi günü Şişli Sıracevizler caddesinde Sakız`la gezerken peşimize 4-5-6 aylık olduğunu sandığım bir erkek kurt köpeği yavrusu takıldı. Tasması yok, terkedilmiş olabilir. Belki de kaçmıştır. Sokakta bırakamayıp eve aldım. Görenler dün geldi dediler. Zaten sokakta uzun süre kalmış gibi bir hali yok. Temiz ve bakımlı. Asansörü yadırgamadı, biner binmez oturdu. Terasta uzun süre oynayıp yorulunca da Sakız`ın yatağına yatıverdi. Öncelikle kayıp olduğunu düşünerek sahibine kavuşturmak, olmazsa sahiplendirmek istiyorum. Lütfen duyurarak yardımcı olun. köpişin resmi linkte mevcut http://picasaweb.google.com/meltem.savci/KURT# _________________________________________________________ Elif Sarıtas yazdı: . 07 Ağustos, 23:05 iş yerimim önünde devamlı baktıgım köpegime acil bir yer bulmamız lazım.labrador kırması cok akıllı laftan anlayan bir köpecik.cok akıllı benim iş yerimin önünden gece gündüz ayrılmıyor cöpcüler tinercileri asla yaklastırmıyor.fakat bugun çöpçüye havlarken gören bir beyfendi onu belediyeye şikayet etti.ıssırma olayı olmadıgı icin alamazlar köpecigimi(arap).fakat gece zehirlemelerinden korkuyorum.çünkü böyle bir olaya kackere sahit oldum.baktıgım kedilerle tamamen dost ve onları baska köpeklerden koruyor.akıllı dedigimiz her laftan anlıyor.bu gece arkadasımda kalıyor fakat cok acıl bahceli izmir ve civarında bir ev bulmamız lazım.bana yardımcı olursanız sevinirim Elif Sarıtaş 0545 303 05 41

img

carmina3535

15 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru olması şart mı? bak bir köpekcik var. husky ama yavru değil. aşağıdaki ilanı okur musun? Dun aksam bulunan Husky TRM`ye bugun gonderıldı. Mine Hanım Güher Hanım ile gorustugunde tedavısıne coktan baslanmıstı.Güher Hanım`a ve tum emegı gecenlere cok tesekkur ederız. Gonul ısterdı kı ıyılesene kadar ve sahıbını veya bır sahıp buluna kadar evde bakabıleyım ama elımızden ancak bu kadarı geldı. Ekte resımlerını bulabılırsınız.Umarız sahıbını bulabılırız ya da onu sevecek,yasadıklarını unutturacak,degerını bılecek bır sahıp bulabılırız. Tuvalet egıtımı var,cok uyumlu,dost canlısı,kedılerımle problem yasamadık. Tuzla Rehabılıtasyon Merkezıne sahıbını veya sahıplenmek ısteyenlerı beklıyorlar... İSTANBUL /TUZLA / Altkaynarca/ Pendık ZİYARET SAATİ :12:00 - 15:30 arasıdır. İLETİŞİM İÇİN :İnci KUTAY TELEFON NUMARASI :0-532-627-02-38 CAN DOSTUMUZUN FOTOĞRAFLARI http://www.facebook.com/photo.php?pid=30420209&id=1235335761

img

carmina3535

15 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Saol Bilgi İçin Ümrancım İlan Güncelll...!

Güncell..!

OLDUKÇA GÜNCELL..!