yeni bir timneh aldım ama çok bagırıyor ve hırlıyor ne yapmam lazım bu hırçınlığının geçmesi için yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
hee bu arada acı svri biberide cok severler iyice yıka kurula ver ona bayılırlar
ben onu verdim kaç kere agzını bile sürmedi bibere yemiyor !!!
meyve falan vermeyi denedinmi benimde jakom pek yemezdi meyve ama biberi cok severdi meyve ve yeşilliklerle beslemeye özen gözster haftada 1 gün elma 1 gün havuc 1gün kıvırcık gibi liste yap ama sakın maydonoz ve elma armut cekirdeği verme aman dikkat et cok zararlı...
bugün biber yedi demekki ısrar etmek lazımmış!!! elma yiyor yarın muz alicam
biber yemesine sevindim onun için cok faydalı bir gıda inş tüm meyvelerden sebzelerden yer gerekli vitamini alır kerata dediğim gibi cekirdeklerine dikkat edin sadece gelişmeleri yazın merak ediyorum :) jakonuzun cinseyeti bellimi peki ve yaşı ve isterseniz size ben bir site adı vereyim oraya üye olun ordan ben oldukca güzel faydalı bilgiler edindim hem sağlığı ile sorularınız olursa orda bu konunun uzmanları var size yardımcı olucaktır
tabi tabi iyi olur adresi verin ben üye oliyim gelişmeleri bende merak edıyorum ayrıca cinsiyet dna testiyle oluyormuş başka türlü anlaşılmıyormuş ancak tünmelerinden falan o da garanti olmamakla beraber tabi..!
yaşı ufak daha kuyruğu yeni çıkıyor bunu aldığımda başka biri yavruyken almış fakat kendisi devamlı yurt dışına gittiği için bakamamış kuşa getirip petshopa bırakmış bende ordan aldım !!!!ayrıca jako değil timneh bendeki !!!!
benden kaçmadığı günü görsem başka bişey istemiyorum ondan yaa :))
merak etme oda olucak alışacak benim verdiğim siteye resimlerini ekle olurmu cok merak ediyorum benim rumuzum aynı ordan sende aynı rumuz la acmaya calış ben seni bulurum yada sen beni bulursun papaganım.net orda cok sayıda arkadaş varresimlerini yolla ya tahmini bile yapıyorlar ve kurucusu OSMAN Şekercioğlu papağan uzmanı hatda cok sitede videosu var onada sorular sorabilirsin 🔒 Üyelere Özel
tamam oraya aynı isimle üye oldum resmını cekınce gönderıcem
ordan sana msj attım sende gir forumlara yeni konu ac kendini ve papaganını tanıt