5 Aylık Ankara-Çinçilla kırması bembeyaz kedi / İSTANBUL
5 Aylık - erkek Ankara- Çinçilla kırması pamuk gibi bir kedicik. sahibinin alerjisi nedeniyle yeni yuvasını arıyor. Çok uysal, sevilmeyi seven, oyuncu bir kedi. Durmadan oyun oynayabiliyor. Kumunu çok güzel kullanıyor. Bir evin ikinci kedisi olabilir. Çok uysal kavga etmesini bilmiyor. Evinden ayrıldı şu an bol kedili bir evde yeni yuvasını bekliyor.
Kedileri dekoratif malzeme olarak görmeyen, "yeter merakımı aldım gitsin artık" demeyecek, bilinçli bir hayvan severim kedimi zamanı gelince kısırlaştıracağım, onun sahibi değil ev arkadaşı olacağım diyebilen kişilere verilecektir.
Şehir dışına yollama durumuz yok. Ancak şehir dışından gelinip alınabilir.
🔒 Üyelere Özel
Resimler için
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ben ankara kedisi baktım iki yıl marta ayınca kaçınca büyük şok yaşayıp suçluluk duygusu ile günlerce agaldım benim gelme dururum yok ama ankarada okuyan arkadaşım sizden elıp bana getirebilir. konyadayım eger yavrunuzu vermek isterseniz ben sahiplenmek istiyorum
arkadaşınız ya da siz telefonla iletişime geçerseniz sahipleneceğiniz kişi ile daha detaylı konuşabilirsiniz