Ücretsiz Kedi Verenler

Kedi sahiplenmek istiyorum dişi ve yavru lütfen
minik yavru haftalık dişi bir kedi yavrusu istiyorum çok ii bakabilirim zaten su anda evde 1 tane kedım var ama hayvan asıgıyım 1 tane daha istiyorum dişi istememin sebebide erkeklerden sıkıldım :))bde dişi bakmak ıstıyorumm ltfen msjlarınızı bkliyorummm.....

bana 🔒 Üyelere Özel dan ulasabılırsınız lutfen beklıyorumm

Haftalık kedi yavrusuna bakmak çok zordur,en az 2 aylık olmadan anneden ayrılmaz bebekler.

evet ama bitek zor olan gece miyavlıyıp uyutmamaları:) su an 2 haftalık yada daha kçük bir kedim var daha dün buldum sokakta cok tatlı mavi gözlü bişi annesi yokmus ondn alıp eve getirdim ama cidden zor

Siyah yavru kedi, ücretsiz veriyorum. E-mail:🔒 Üyelere Özel Yavru, 3 aylık civarı, dişi, siyah, yeşil gözlü, oyuncu. Bakırköy/İstanbul E-mail adresini verirsen fotoğrafını yollayabilirim.

Bana da mail atmışsınız bugün,cvpladım,ancak kedi almışsınız artık.Bebek kedinin bakımını biliyorsunuz o halde,süt tozu almışsınızdır sanırım ve tuvaletini o kadar minik kedi kendi yapamaz:(( sizin yaptırmanız lazım.2saat arayla biberonla beslemeniz lazım,kolay gelsin...

selam bende anneleri tarafından terkedilen 2 dünya tatlısı kızla bir erkek var henüz 3 haftalık değildiler onları catmilk vererek her üçünüde biberonla besledim şimdi nerdeyse 8 haftalık olacaklar, dışparazit temizliği yapılmış gelecek hafta içersinde de ilk aşılarını yaptıracağım.kuru mama yiyorlar, tuvalet eğitimleri çok güzel ve temiz kedicikler.tek zorları oyun oynamak ve onları bir daha sokaklara bırakmayacak iyi aileler bulmak. hepsinin çok güzel resimleri var eğer ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim.İstanbulda oturmaktayım.ilgilenirseniz istediğiniz yavruyu sadece gerçekten sevecek ve bakacaksanız veririm. mail adrsim 🔒 Üyelere Özel ... maillerinizi bekliyorum.

yavru kedinin annesi bulundu :)heryerde onu aıyormus verdık sonunda kavustular bir hayvan severimizde evıne aldı anne ve yavruyu offff sevindim ama bi türlü yavru kedi bulamadım:( ltfen ulasın bana dişi 1bucuk yada 2 aylık kedi beyaz yada acık renk uzun tüylü ıstıyorumm tadlu bişii:)) varsa ulasın bana acil

bu arada ben ankaradayım ama siz istanbulda nasıl olcak?

melodi90 benim yavrualrdan bir tanesi tam istediğiniz gibi beyaz dişi ve sekiz haftalık çok da güzeller eğer ciddiyseniz haberleşelim ben bir gün arabaml ankaraya getirebilirim. Ne dersiniz ? 🔒 Üyelere Özel cevabınızı bekliyorum

Yanıtlamak için giriş yapın