Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
frozen ne zaman 2000 mesaj olcak:))))))
1 aydan fazla sitedeyim frozenin mesajları hep 1900 lerde 2000 olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz
Valla mesaj beni şaşırttı. Eğer 2000 ci mesajda bana bir Porsche hediye edilmeyecekse 2000 ile 1999 un yada 3456 nın pek te farkı yok galiba. Mesaj sayısı önemli değil zaten. Tek kelimelik Evet , Hayır , Haklısın , Sağol Teşekkür ederim filan yazarak yada bazılarını yaptığı gibi bir girişte 30 mesaja birden hık mık diyerek 2000 mesajı çok kolayca yakalamak mümkün ama ne işe yarar ki..Önemli olan gerçek hayattaki gerçek mesaj sayımız. Susuz kalmış bir sokak kedisine bir tas su versek 10 bin mesaj yazmaktan 20 bin teşekkür almaktan çok daha değerli..
Herşeye karşın Serkan , mesajındaki iyi duygularını algıladığım için teşekkür ederim. Sende forumda kal ve kaplumbağalar için 2000 li mesajlara ulaş olurmu.
yok ya ben sitenin bilgesi olmak istemem bana kadar çok adam var
Frozen sana bir sorum var takma ismini nerden buldun gerçekten çok ilginç(frozen) gerçekten kulağa ilginç geliyor nerden esinlendin merak ettim? :D
Bu soruya cevap verirken aktif link yaratabilirmiyim acaba diye OPERA browser la girdim çünkü FIREFOX la cevap yazınca linkler aktif olmuyor du. Ama opera da tek bir menu ögesi bile çıkmadı hiç değilse firefox da işe yaramasalar bile en azından ortaya çıkıyorlar. Demek ki bazı konularda browserler arasındaki fikir ayrılığı işte böyle kullanışsız durumlar ortaya çıkarıyor.
Zeynepgöktaş
Bu Frozen in anlamı bana bu forumda ikinci kez soruluyor. daha öncede ETCE sormuştu.
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=57750
146306 numaralı mesajda cevap yazmıştım. Frozen kayıt olurken o an öylesine seçtiğim bir isimdir Özel bir manası yok.