Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru kedi arıyorumm - 3.sayfa

tercihim ankara ve iran kedisinden yana olsada sevimli hiçbir yavruya hayır demem kaç aylık olduğu farketmez bakabilirim....

img

vtrnrfatma

15 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana medeniyeti öğretecek kişinin siz olduğunu sanmıyorum...kediyi cezalandırmadım sizin yanlışlarınız yüzünden kalmış oldu 2 kedi alacaktım 1 aldım halen yanlış yok yine hayvanseverlik devam etmekde 1kedi daha sokakda kalmakdan kurtuldu kapasite tabi anlayabilene anlatacaksın....lafı dolandırmayın biraz daha ciddi olsaydınız takip ederdiniz sonuçta teklif sunan sizdiniz...size düşmez ne medeniyetimi ne de hayvan severliğimi tartmak haddinizi bilin öyle konuşun...

img

vtrnrfatma

ÖZEL MESAJ

sayın karakedi...teşekkür ederim kedi sahiplendim...ewimdede şuan 2tane kediye bakabilirz ew arkadaşım ve ben 2den sonrasını çok zor durumda olan kediler için düşünüyoruz mesela hasta kediler...üzgünüm oyüzden alamıyorum umarım çok güzel yuvalar edinirler...tebrik ederim 3kedi birden büyütmüşsünüz emek ister...allah sizden razı olsun

img

vtrnrfatma

ÖZEL MESAJ

Ben münakaşa edilmedi herkes medeni şekilde fikrini söyledi diyorum,siz bana medeniyet öğretemezsiniz diyosunuz,siz kendi kapasitenize bakın,asıl siz haddinizi bilin,siz anlatılanları bile anlayamamışsınız ne yazık,sizinle muhatapda olmak istemiyorum,buda son mesajımdır.

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

neyi anlamıyorum ya ne anlamsız bi insansın sen yaa herzaman nete bakamıyor insanlar diyosunuz kedi için yazdım mesajlara cevap yok çünkü işinize gelmedi sahiplendim deyince ama bütün mesajlara cevap vermek için nete giriyorsunuz kendi çapınızdabana medeniyet bilmemne diyosunuz.fikir söylemekden bahsediyosunuz....kapasitem belli yaptınız akıl oyunlarıyla kandıracaksınız insanları kendi kapasitenidekilerle uğraşın hanımefendi...siz baya aşağıda kaldınız bana lafdan anlamıyorsunuz..hadsizlik diz boyu.yazıkkkk

img

vtrnrfatma

ÖZEL MESAJ

merhaba.. dünyanın en tatlı suratlı kedimle ara bozuk. dışarı da atamam.. almak isterseniz bana ulaşınız.. lütfen.. bir yaşında adı Kıl [email protected]

img

andantem

15 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ