Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Damızlık ve Yavru Hollanda Lop Tavşanları ( resimli )
Damızlık ve yavru hollanda lop tavşanlarım satılıktır .. Tavşanlar dişi erkek çift olarak verilecektir .. Damızlık dişiler hamile olarak eşleriyle beraber verilecektir .. Tavşanlarımın hepsi uzun tüylü ve yüzde yüz orjinal lop tavşanlarıdır .. Ciddi alıcılara detaylı fotoğraflar gönderilir .. Yer istanbul bahçelievlerdedir ..
GSM : 0533 243 44 66
bakın benden başka kimse yotum yazmıyor.bende tavşan arıyorum ve mersinde oturuyorum bari şu tavşanları bedavadan bana verseniz ben kargo ücretini öderim.lütfen ben tavşanlarımdan ayrıldım krize girdim zaten
evt insanlar yorum yazmak yerine arıyorlar artık ,haklısınız .. tavşanların bir kısmı satılmıştır .. eğer siz bana bedavaya bulursanız bende razıyım kargo ücreti ödemeye .. !
^
slm damızlık çift fiyatı örenmek mümkünmü acaba
üzgünüm bazı sahte insanların fesatlıklarından ötürü buraya fiyat yazmıyorum .. 0533 243 44 66 telefon numaram arayın görüşelim ..
Ama biz bir tek sizi başkalarının ilanlarını sabote edip kafa karıştırmaya çalıştırırken aciz bi fesatlık içinde görüyoruz. tıpkı şu anda yaptığınız gibi yine bir sürü insanı töhmet altında bırakıyorsunuz..başkalarına iftira atmadan bu forumu kirletmeden doğru düzgün ilanınızı verin..daha önceki ilanlarda kimse size çamur atmamış inceledim sizde bu kadar fesatlık içinde olmayın..