Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

yardım edın:(

arkdslar su kaplusum onun ıcın hazırladıgım kuru bolgeye hıc cıkmıyor hep suyun ıcınde zorluyorum kuru bolgeye cıkartıyorum hıc durmadan tekrar suyun ıcıne atlıyor ne yapabılırım?

img

gulendam87

15 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kolayca çıkabileceği gibi olduğundan emin olduktan sonra lambayı açık bırakıp, yalnızca beklemelisin. Sen olmadığın zamanlarda çıkmaya başlayacaktır. Kendini onun yerine koy etrafta king kong dolaşırken güneşlenmeye çıkar mıydın :)

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ona biraz zaman ver:) yasdal çok güzel demiş, ki sonuna kadar haklı çünkü özellikle suyun dışında kendilerini çok savunmasız hissediyorlar ve kendilerini güvende hissedene kadar da biraz zaman tanımanız gerekiyor. siz yokken kesin çıkıyordur...benim kapluşlar da öyle başlamışlardı kayalarına çıkmaya, ne zaman odaya girsem büyük bir panikle suya atlayıp akvaryumun en dibine kaçıyorlardı:))

img

arzu_atalay

18 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kaplumbağalar kuru bölge üzerine çıkmayı hiç sevmiyolar filtreni üzerine çıkıyolar gövdelerinin yarısı suya batırıyo hem kendilerini güvende hissediyolar birde titreşim yapıyor filtre baılıyolar

img

serkan77

15 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşların dediği gibi beklemelisin zorla kuru alana çıkartman kapluşunu strese sokabilir tercihi ona bırak.

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ