Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM - 2.sayfa

ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM SAHİPLENDİRMEK İSTEDİĞİNİZ YAVRUNUZA EN İYİ ŞEKİLDE BAKACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ KÖPEĞİNİZE EVİMDE BAKACAĞIM EVİM GAYET MÜSAİTTİR İLGİLENDİĞİM CİNSLER GOLDEN - ROTTTWEİLER - BULDOG - PUG - BOXER - ALMAN KURDU - HUSKY - SİBİRYA KURDU - COCKER - BELÇİKA KURDU Alper GÜLSEVEN İzmir/Buca E-Mail: [email protected] Msn: [email protected]

Benim için sorun falan değil,sadece sordum,sormak suç değil sanırım?Size hatta bir mail attım cocker köpüş için,ama siz İzmir yada İstanbul dan alabilirim yazmışsınız.Ben Ankara dayım,yinede şansını denemek istiyorum bu kedişin ,eve çok fazla ihtiyacı olan bir yavru kediciğe yuva arıyorum,bembeyaz,sadece tek kulağı ve kuyruğu siyah,sol gözü çok kötü durumdaydı ve ameliyatla alındı,ne yazıkki artık tek gözü var ve sokaklarda bu şekilde yaşaması çok zor:(( böyle bir kediciğe evinizi açmak ister misiniz?Eğer ilgilenirseniz bana [email protected] dan yada 532 576 20 70 den ulaşabilirsiniz.

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet Mailinizi Aldım Fakat Ankaradan Kedi Yada Köpek Bi Yavrucak Almam Mümkün Değil İlgi Alakanıza Çok Teşekkur Ederim. Umarım En Kısa Zamanda Yavruya Yuva Bulabilirsiniz..!

GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..! ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM SAHİPLENDİRMEK İSTEDİĞİNİZ YAVRUNUZA EN İYİ ŞEKİLDE BAKACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ KÖPEĞİNİZE EVİMDE BAKACAĞIM EVİM GAYET MÜSAİTTİR İLGİLENDİĞİM CİNSLER GOLDEN - ROTTWEİLER - BULDOG - PUG - BOXER - ALMAN KURDU - HUSKY - SİBİRYA KURDU - COCKER - BELÇİKA KURDU Alper GÜLSEVEN İzmir/Buca İstanbul/Gaziosmanpaşa E-Mail: [email protected] Msn: [email protected] 0506 582 26 29 NUMARADAN ULASABILIRISNIZ..! MSJ ATIN BEN ARIYIM SORUN DEGIL İzmir Ve İstanbuldan Yavrularınızla İlgilenebilirm..!

KONU KAPANMIŞTIR TEŞKKÜRLER..!