Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
KAPŞON & PAPYON Yuva Arıyor (ücretsiz)
arkadaşlar 1,5 yaşında 2 adet çok sağlıklı şimdiye kadar hiç rahatsızlanmamış hastalık geçirmemiş mantar vs. olmamış kabukları oldukça sağlıklı nur topu gibi 2 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağam var kabukları 10cm ulaştı neşeli kıpır kıpırlar iyi bakabilicek 2 gün sonra sıkıldım bakamıyorum demiyecek arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum..
Selam ben almak isterim msn: [email protected] eklerseniz sevinirim.Saygılar
Kubilay Bey, sizi hatırlıyorum, zaten Kapşon ve Papyon isimlerini unutmam mümkün değil, o zaman da çok sevmiştim :)
Ayrılmak zorunda kalmanıza çok üzüldüm, çok özenli biriydiniz, eminim haklı nedenleriniz vardır. Kapşon ve Papyon`un şanslarının açık olmasını, iyi bir eve gitmelerini diliyorum..
Selam ben almak isterim msn: [email protected] eklerseniz sevinirim iyi bakıcağıma güvenebilirsiniz.SAYGILARIMLA...
Pınar hanım iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım gerçekten onları sevicek sahiplenicek bi yuvaya kavuşurlar... Yavuz seni msn e ekledim ordan görüşelim.. [email protected]
güncell
SKSHÇD buradaydı.. Kimbilir kaçıncı kez , sessiz bir tanık oldu.
Kapşonun ve Papyonun bahtı açık olsun desem , onlar adına bir işe yarar mı acaba ?
Çindeki çiftikler de daha kaç milyon kapşon ve papyon var acaba ?
Tekrar ediyorum verenlere kızmıyorum . bu doğal bir süreç biliyorum, ama üretenlere , satanlara ve bu ticarete engel olmayanlara çok kızıyorum.
Yüz milyar kapşon ve papyon ısırığı adına...
Elveda bahtsız papyonlar elveda bahtsız kapşonlar....
kapşon ve papyon hala bende arkadaşlar..