Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

KAPŞON & PAPYON Yuva Arıyor (ücretsiz)

arkadaşlar 1,5 yaşında 2 adet çok sağlıklı şimdiye kadar hiç rahatsızlanmamış hastalık geçirmemiş mantar vs. olmamış kabukları oldukça sağlıklı nur topu gibi 2 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağam var kabukları 10cm ulaştı neşeli kıpır kıpırlar iyi bakabilicek 2 gün sonra sıkıldım bakamıyorum demiyecek arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum..

img

kubilayaltıntop

15 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ben almak isterim msn: [email protected] eklerseniz sevinirim.Saygılar

img

yavuzk

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kubilay Bey, sizi hatırlıyorum, zaten Kapşon ve Papyon isimlerini unutmam mümkün değil, o zaman da çok sevmiştim :)

Ayrılmak zorunda kalmanıza çok üzüldüm, çok özenli biriydiniz, eminim haklı nedenleriniz vardır. Kapşon ve Papyon`un şanslarının açık olmasını, iyi bir eve gitmelerini diliyorum..

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ben almak isterim msn: [email protected] eklerseniz sevinirim iyi bakıcağıma güvenebilirsiniz.SAYGILARIMLA...

img

yavuzk

15 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Pınar hanım iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım gerçekten onları sevicek sahiplenicek bi yuvaya kavuşurlar... Yavuz seni msn e ekledim ordan görüşelim.. [email protected]

img

kubilayaltıntop

ÖZEL MESAJ

güncell

img

kubilayaltıntop

ÖZEL MESAJ

SKSHÇD buradaydı.. Kimbilir kaçıncı kez , sessiz bir tanık oldu.
Kapşonun ve Papyonun bahtı açık olsun desem ,  onlar adına bir işe yarar mı acaba ?
Çindeki çiftikler de daha kaç milyon kapşon ve papyon var acaba ?
Tekrar ediyorum verenlere kızmıyorum . bu doğal bir süreç biliyorum, ama üretenlere , satanlara ve bu ticarete engel olmayanlara çok kızıyorum.
Yüz milyar kapşon ve papyon ısırığı adına...
Elveda bahtsız papyonlar elveda bahtsız kapşonlar....

img

frozen

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kapşon ve papyon hala bende arkadaşlar..

img

kubilayaltıntop

ÖZEL MESAJ