Bu sene üretim sezonunu kapattıktan sonra BÖYLE KANARYA DOSTLAR BAŞINA başlıklı yazıda detaylı tanıttığım azgın oğlum Coni yeniden eşe girmek için ısrar edip, sabah akşam beni gagalamaya, neredeyse gözümü çıkarmaya başlayınca yeniden eşe sokmak zorunda kaldım. On gün kadar önce ilk eşleşmesinin yavrularını verdim, fakat 2 Temmuz 2009 doğumlu olan dört yavruyu kırk günlük olduklarında onlara layığıyla bakabilecek birine vermek istiyorum. Yeşil renkli babayı 🔒 Üyelere Özel adresindeki sitemin ana sayfasında görebilirsiniz. Anne de yeşil olup dört yavrunun renkleri kahverengiden abraja kadar değişiyor. Ankara`dayım, fiyat konusunda ne diyorsanız o olsun. Şudur budur diyemem, ama bunlardan sağlıklı kuşları çoooooook zor bulursunuz, çünkü çocuklarımın kölesi oldum. Elma, bal, marul, kıvırcık, haşlanmış yumurta, kenevir, rendelenmiş ceviz, rendelenmiş fındık içi her gün verdiğim yiyeceklerdir. Cep telefonum (0555)4965568 Şenol Onay
Tüm kanaryaları gagalarken sıcaklarda balkonlarda su bulundurmanızı rica ediyorum; çünkü güvercinler, kargalar ve serçeler bir şekilde yiyecek bulabilseler dahi su bulmakta zorluklarla karşılaşıyorlar.
abi ben sizi bugün aradım.nolur bi tanesini bana ayırın.hayvanları çok seviyorum.iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.benimde 3 tane muhabbet kuşum var.
merhabalar senol bey.benim erkek bir malinuam var.onun yanına bir eş almak istiyorum.bana bir tane dişi ayırabilirmisiniz.teşekkürler.sanırım yavrular daha küçüklerdir ben sizi ağustos ayı gibi ararım.hoşçakalın.
Yavrularım tahminimden güzel ve sağlıklı çıktılar. Onları 15 Ağustos Cumartesi günü tam 45 günlük olduklarında yeni sahiplerine vereceğim. Başka şehirlere gönderemem, Ankara`da oturanlar arasın. Bedava veremez misin, öğrenciyim vs. türünden arayanlar var. Yavruları benden kelepir fiyata alıp bir başkasına karla satmayı düşünenler olduğunu fark ettim. Bu nedenle dişi yavruları 20 erkek yavruları 25 liraya veriyorum. Kanaryayı ve hayvanları gerçekten sevmeyen, bu işi ticari maksatla yapanlardan nefret ediyorum. İlk hiciv romanım Horgeneral`de kanaryalar hakkında öyle güzel şeyler yazdım ki, Antalya`dan emekli bir bayan, Ankara`ya gelip kanarya almak istediğini yazdı. Yaşıyorum kanaryam yaşadıkça!
kitabınızın ismi ne? belki okuruz.
Kanarya yavrularıyla anneleri yeni sahiplerine teslim edildi. Tüm kanaryaları gagalar, rendelenmiş fındık, rendelenmiş ceviz, rendelenmiş yumurta sarısı, bal, ıslak olmayan marul ve kıvırcık dolu günler dilerim.