Ücretsiz Kuş Verenler

Satılık Jumbo Muhabbet Kuşları Takım Damızlık
Satılık Jumbo Muhabbet Kuşları Takım Damızlık

Muhabbet Kuşu Videoları...

Göremezseniz Burda Jumbo muhabbet Kuşları olan video

Kuşlar Üreticiden Alınmış olup dişi gri bileziklidir.. Fiyatlar : 300 Tl Takım Resim ve videolar Vardır isteyenler Msn : 🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulaşabilirler

selamünaleyküm üstad kolay gelsin senle daha öncede görüşmüştük akvaryumla muhabbet kuş takası için ama anlaşamadık neyse :) usta şimdi senin ilanları görüyorum hep muhabbet le kanarya takas falanelimde 1çift funsy 1 çift almozaik 1 çift gloster tepeli var dişisi düz bunları takasa versem kaç takım muhabbet verirsin ?Diğer bir husus daha muhabbet kuşları genç olması lazım ben akvaryumla kanaryayı tamamen bitiriyorum muhabbete döndüm genç muhabbet istiyorum takım olmasa bile yavru bile olabilir ama senin vereceğin adet önemli ok kolay gelsin usta tel :🔒 Üyelere Özel

Arkadaşım Bende Son 2 takım var ama bendeki takımların 1 çifti jumbo diğeri normal damızlık bende kanarya peşinde değilim ama üreticeksen bendeki jumbo ları sakın kaçırma derim elimdeki damızlık muhabbetler genç olupr yumurta ve yavru makinası diyebilirim...

Video veya resim her ne varsa görüntülenemiyor. Msn eklerseniz kuşları görmek isterim. 🔒 Üyelere Özel

slm arıf be bende 1 takım kanarya var border cıft bunları 1 takım jumbo ıle takas etmek ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız?🔒 Üyelere Özel adresınden ulasırsanız bana sevınırım

Yanıtlamak için giriş yapın