Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kara kaplumbağası arıyorum

Arkadaşlar kara kaplumbağası arıyorum 2 adet ücretsiz veya ücretli,ücretli olursa eğer uygun fiyat verirlerse sevinirim saygılarım... iletişim: 0531-560-02-83 [email protected] ve burdan ulaşabilirsiniz...

img

yavuzk

15 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbuldaysan komşum bakamadığı için veriyordu. Ben sahiplendim 3. kaplumbağa mı aldım. Onu sana hediye edebilirim. Ama iyi bakacağını ona her türlü gereksinimlerini tedarik edeceğine dair söz verirsen.

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Özür dilerim yanlış okumuşum kara kaplumbağası arıyormuşsun bendeki su kaplumbağası..

img

mcojalvo

ÖZEL MESAJ

İlginiz için çok teşekkür ederim :) Olmazsa su kaplumbağasınıda alırım.

img

yavuzk

ÖZEL MESAJ

Tabi verebilirim ama küçük kapluşa iyi bir ortam sağlayabilirsen :) ısıtıcı, filtre, uvb lamba, kuru alan ve kuru alana ısıtıcı ampul :) ölüm fanusuna hediyelik kapluş yok :) ilgileniyorsan [email protected] msn adresim

img

mcojalvo

ÖZEL MESAJ

Ekledim msn`nizi ama yeriniz nerde ?

img

yavuzk

ÖZEL MESAJ

Küçük bir uyarı mail adreslerinizi forumlara açıktan yazmayın. Forum forum dolaşıp bunları toplayan özel programlar var. Mesela şöyle yapabilirsiniz hasankeşkülü[email protected]. Sonra aradaki keşküllü kısmı silin diye izahat yaparsınız , karşıdaki kişi anlar ama program anlamaz adresi keşkülü ile birlikte alır.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bilgi için teşekkürler

img

yavuzk

ÖZEL MESAJ

uyarı için teşekkürler frozen. dediğin gibi dikkat etmek lazım. sonra bir sürü spam geliyor :(

img

mcojalvo

ÖZEL MESAJ

İlan güncel

img

yavuzk

ÖZEL MESAJ