Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kara kaplumbağası arıyorum
Arkadaşlar kara kaplumbağası arıyorum 2 adet ücretsiz veya ücretli,ücretli olursa eğer uygun fiyat verirlerse sevinirim saygılarım... iletişim: 0531-560-02-83 [email protected] ve burdan ulaşabilirsiniz...
istanbuldaysan komşum bakamadığı için veriyordu. Ben sahiplendim 3. kaplumbağa mı aldım. Onu sana hediye edebilirim. Ama iyi bakacağını ona her türlü gereksinimlerini tedarik edeceğine dair söz verirsen.
Özür dilerim yanlış okumuşum kara kaplumbağası arıyormuşsun bendeki su kaplumbağası..
İlginiz için çok teşekkür ederim :) Olmazsa su kaplumbağasınıda alırım.
Tabi verebilirim ama küçük kapluşa iyi bir ortam sağlayabilirsen :) ısıtıcı, filtre, uvb lamba, kuru alan ve kuru alana ısıtıcı ampul :) ölüm fanusuna hediyelik kapluş yok :) ilgileniyorsan [email protected] msn adresim
Ekledim msn`nizi ama yeriniz nerde ?
Küçük bir uyarı mail adreslerinizi forumlara açıktan yazmayın. Forum forum dolaşıp bunları toplayan özel programlar var. Mesela şöyle yapabilirsiniz hasankeşkülü[email protected]. Sonra aradaki keşküllü kısmı silin diye izahat yaparsınız , karşıdaki kişi anlar ama program anlamaz adresi keşkülü ile birlikte alır.
Bilgi için teşekkürler
uyarı için teşekkürler frozen. dediğin gibi dikkat etmek lazım. sonra bir sürü spam geliyor :(
İlan güncel