Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
KAPLUŞLARIMI TÜM MALZEMELERİ İLE SATIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba kapluşlarımı bakamadığım için satıyorum.Kapluşlarım 8.5 cm büyüklüğünde ve 2 tane hasta değiller çok hareketli ve iştahlılar(yem dayanmıyor:D)
MİNİK AKVARYUM(ÖLÜM FANUSU DEĞİL)
50 W ATMAN ISITICI
İÇ FİLTRE ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR
2 ADET TAŞ
MANGO KÖKÜ
SERA YEM
D3 VİTAMİNİ
KAPLUMBAĞA VİTAMİNİ KABUK SERTLEŞTİRİci
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! [email protected] HEM BURDAKİLERE HEMDE EKLEYENLERE CEVAP VERİYORUM. İSTANBUL TERCİĞHİMDİR EĞER İSTANBUL DIŞI İSE PET TAKSİ ÜCRETİ SİZDEN(İSTANBUL İÇİN GELİN ELDEN TESLİM)
FİYAT 200 TL ISITICI 100 TL KAPLUMBAĞA 20 TL YEM 30 TL FİLTRE 20 TL TAŞLAR VE İLAÇLAR 30 TL PAZARLIK PAYI OLABİLİR GELEN CEVAPLARA GÖRE
akvaryum ve malzemeleri site üzerinden satabilirsin. Lakin Kaplumbağanı yalnızca "armağan" edebilirsin. Forum kuralları dahilinde canlı hayvan satışı yasaklanmıştı. Akvaryumunun boyutlarını eklersen daha kolay alıcı bulabilirsin. İyi satışlar
Gönderilme Tarihi : 23.06.2009 14:12:11 Haklısın frozen.Bende var ama artık bırakamayacağım için onlarla yaşıyorum şikayetçi değilim. Bir ay gibi kısa bir sürede ne olduda bu kararı aldın ?
Artık onlara bakmakta zorlanıyorum.Onlar benim çocuğum gibi ancak iyi bakamıyorum.Kafasını bile okşatıyor.
şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum neden `` SU KAPLUMBAĞASI ALMAYIN `` diye bas bas bağırdığınızı.