Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kapluşum dışkısını yedi!!:(
bir kaç defadır dikkat ediyorum yem verirken tuvaletini yaptığında yem sanıp alıyordu ağzına ama çıkarıyordu şimdi ise normal yaptığında alıp yiyor çıkarmıyor 2defa dır görüyorum çıkardımı yuttumu anlam veremiyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Bu yaptığı gayet normal, endişe etmenize gerek yok.
Ben de biraz altta, akvaryumda kurt sorunu mesajının içinde bu konuda itiraf tadında birşeyler yazmıştım Melek bey`in marifetleriyle ilgili :D Ama asıl merak ettiğim burrr, yanağı şişti kapluşunun, nasıl oldu, bir gelişme var mı?
sorduğun için çok teşekkür ederim pinar1112 frozen`in tavsiyesi üzerine teramisin deri merhemi aldım ve düzenli olarak uyguladım kısa sürede düzeldi. meleğin marifetlerini okuycam:)
meleğin marifetlerini okuyunca bir tek benim kapluşum olmadığı için çok sevindim:)))
ya evt bnimkilerde yiyor artık tuvaletlerinide yapamıolar kabız oldular sanırım ne yapabilirim bilen biri cevablarmı acaba şimdiden teşekkürler...
kusura bakmayın hmn konuya girdim merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum...
hayvandostu123, kabız olduklarından emin misin ? Dışkılarını parçaladıkları için göremiyor olabilirsin ama kabız olduklarından eminsen yemleri yerine marul verebilirsin yada çok az miktarda kavun. Ayrıca kaplumbağana nasıl bir diyet uyguladığını söyleyebilir misin ?
kabız olduklarını tuvaletlerini yapmaya çalışıyorlar yani görüyorum çıkarmaya çalışıyorlar ama omuyor bundan anlıyorum
anlayamadım ama bnim ufaklıkta yapıor gibi büyük olan ise yani fırtına hep yeni yemleri yiyor bazen yem atıyorum heralde fazla geldiği için yemiyor 15-20 dk sonra bakıorum hala yememiş sonra yyeni yem atıyorum onu hemen kapıo