Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kapluşum dışkısını yedi!!:(

bir kaç defadır dikkat ediyorum yem verirken tuvaletini yaptığında yem sanıp alıyordu ağzına ama çıkarıyordu şimdi ise normal yaptığında alıp yiyor çıkarmıyor 2defa dır görüyorum çıkardımı yuttumu anlam veremiyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu yaptığı gayet normal, endişe etmenize gerek yok.

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben de biraz altta, akvaryumda kurt sorunu mesajının içinde bu konuda itiraf tadında birşeyler yazmıştım Melek bey`in marifetleriyle ilgili :D Ama asıl merak ettiğim burrr, yanağı şişti kapluşunun, nasıl oldu, bir gelişme var mı?

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sorduğun için çok teşekkür ederim pinar1112 frozen`in tavsiyesi üzerine teramisin deri merhemi aldım ve düzenli olarak uyguladım kısa sürede düzeldi. meleğin marifetlerini okuycam:)

img

burrr

ÖZEL MESAJ

meleğin marifetlerini okuyunca bir tek benim kapluşum olmadığı için çok sevindim:)))

img

burrr

ÖZEL MESAJ

ya evt bnimkilerde yiyor artık tuvaletlerinide yapamıolar kabız oldular sanırım ne yapabilirim bilen biri cevablarmı acaba şimdiden teşekkürler...

img

hayvandostu123

15 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusura bakmayın hmn konuya girdim merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum...

img

hayvandostu123

ÖZEL MESAJ

hayvandostu123, kabız olduklarından emin misin ? Dışkılarını parçaladıkları için göremiyor olabilirsin ama kabız olduklarından eminsen yemleri yerine marul verebilirsin yada çok az miktarda kavun. Ayrıca kaplumbağana nasıl bir diyet uyguladığını söyleyebilir misin ?

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kabız olduklarını tuvaletlerini yapmaya çalışıyorlar yani görüyorum çıkarmaya çalışıyorlar ama omuyor bundan anlıyorum

img

hayvandostu123

ÖZEL MESAJ

anlayamadım ama bnim ufaklıkta yapıor gibi büyük olan ise yani fırtına hep yeni yemleri yiyor bazen yem atıyorum heralde fazla geldiği için yemiyor 15-20 dk sonra bakıorum hala yememiş sonra yyeni yem atıyorum onu hemen kapıo

img

ginamus1

15 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ