Merhaba papağanınızı birine vermek istiyorsanız yada bakamayan evi veya durumu musait olmayan bana verebilir türü farketmez cok ıyı durumda evde aile ortamında bakılacagından emın olabılırsınız istanbulda ikamet ediyorum
evren_can burda bedava papağan vericek kimse olucağını sanmıyorum şu bedava papağan nasıl olur cok merak ediyorum adam papağanına bakamasa petşhopa verir değerinde para alır en ucuz olan cennet papağanı bile 50 tl den başlıyor bakamadığın taktirde petşhop sana 30tl verir ya bari şukadar param var diye yazarsan sana yardımcı olucak birileri cıkar eğer sen hiç param yok fakat cok almak istiyorum dersen zaten papağanın 1 paket yemi 10 tl den başlıyor vitamini oyuncağı meyvesi şunu bunu yeri gelir hastalanır ilacı veteriner masrafı yinede para hayvanı alıpta canım cicim diyerek vitrin üstüne koyupta süs diye koyamazsın
Merhaba ozkose
ucretsız kedı kopek vs olabılıyorda papagan neden olmasın sızın bır papaganınız olsa bır pet shopa versenız tekrar gorme ımkanınız olamaz ama bıldıgınız bır kısıye (tanıdık olarak degıl evını yerını bıldıgınız anlamında) verırsenız ıstedıgınız zaman bu canlınızı gorme ımkanınız olabılır diye dusunuyorum bu dusuncemınde yanlıs olmadıgını savunuyorum yınede ılgın ve dusuncelerın ıcın tesekkur ederım
sende haklısın fakat kedi köpekler senede 5 6 yavru yaparlar ilk yavrular eşe dosta verilir daha sonra ücretsiz dağıtılı yada satılır ama papağanlar öyle değilki bir jakom var ve gecen yıl onu 1000 tl aldım ve bakamıycak duruma gelsem en kötü 500 satarım sonucta paralar kolay kazanılmıyor mesala yine bir pakistan aldım 150 tl fakat jakomla anlaşamıyorlar ve pakistanı tanıdığımbirine vericem ücretsiz ama tanıdığım birine yani papağanına bakamayan biri olunca etrafında birsürü hayvansever oluşur hele birde bedava verilicekse sevmeyende sever.. neyse inş bulursun gercekten seveceksen ALLAH gönlüne göre versin cok isterim sonucta cok insan heves edip binlerce para veriyorlar ve hayvanı kafes içinde mahrum ediyorlar senin gibi gercekten istemiyorlar en azından şuna kanaat getirdim sen gercekten iyi bakarsın hoşcakal
papaganlar bölümünde sevda var oda senin gibibedava arıyor