Hamster
arkadaşlar 2 tane hamster almıştım dişi ve erkek çok yetişkindiler bir ev vardı yuvanın içinde ara sıra 2side içine giriyordu fakat bir müddet sonra erkek dişiyi yuvayua sokmadı yuvaya dişi girince garip bir bagırma sesi geliyordu ve birde bakmışımki dişi dışarda yuva kavgası bitsin diye yuvayı kaldırdık bu seferde ertesi gün erkek dişinin yanına glince 4,5 kez dişi hırçınlaştı erkek kaçıcak yer aradı.Heryer talaş oluyordu bu böyle olmaz diyip erkek hamsteri verdik.Dişi tek kalınca sadece yemek yemeye başladı eskisi gibi aktif değil.
meraba benim hamsterim sanırım hamile bi kere arkadaşımın erkek hamsteriyle 30 saniye falan çifteştiler ama ben hamile kalırsa 1 ay onları sevemeyeceğim için geri yuvasına koydum aradan 5-6 gün falan geçti ve benim hamsterim çok fazla oyuyo biraz kilo aldı eskiden hiç çıkarmadığı çok garip sesler çıkarıyo ve de eskiden hiç bi zaman kafesindeki evine hiç girmezdi ama artık evinden zzorla çıkartıyorum çok yavaşladı ne olur yardım edin hamsterim hamile mi ve de veterinere götürsem o anlar mı lütfen çok acil ona göre götürücem ÇOOOOOOOOK ACİL LÜTFEN YARIM EDİNNNNN !!!!!!!