Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpeğine Tecrübeli-Sevgi Dolu Bir Yuva Arayanlar

Arkadaşlar,
Adım Koray. 28 yaşındayım. Köpek sevgisi ile yanıp tutuşan ve köpeklerin bakımı konusunda oldukça fazla tecrübeye sahip olan kariyer sahibi birisiyim. Yaklaşık 7 sene önce yine bu siteden ücretsiz köpek istiyorum diye ilan vermiştim ve yurtdışına taşınan bir doktor abimizin verdiği bir doberman pincher yavrusu edinmiştim. Ve ölene dek sevgi-şefkat ile baktım. Geçen sene Eskişehir’de evime giren bir hırsız tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Hatta bu sitede resimlerini bile koymuştum. Link aşağıdadır.. http://www.havhav.com/dostlarimiz.php?id=1150 13-14 ay boyunca onun acısını dindirinceye dek köpek sahibi olmak istemedim. Ve artık kendimi yeni bir köpiş edinmek için hazır hissediyorum. Bakamadığınız köpeğinize yine ölünceye dek sevgi-şefkat ile beslemeye talibim. Asla bir hayvan satıcısı değilim. Bir devlet hukukçusunun oğlu olarak asla, ücretsiz alıp parayla satan şerefsizlerden değilim. Gerçekten bana arkadaş olabilecek, sevgimi verebileceğim hatta önceki köpeğimde olduğu gibi sarılarak uyuyabileceğim bir dost arıyorum. İstanbul’da hem Anadolu hem Avrupa yakasında ikamet yerim mevcuttur. Apartmanda yaşamaktayım. O yüzden çok gürültücü bir cins olan terrier cinsi köpeklerin bana uygun olmayacağını biliyorum. Tahminimce yine pincher, rottweiler, golden, doberman, boxer cinsi köpekler uygun olacaktır.. Apartman ortamına uygun olacak ve mümkünse olabildiğince yavru sayılabilecek köpeğiniz varsa kesinlikle gözünüz arkada kalmadan verebileceğiniz birisiyimdir. Parasızlıktan yada vakit ayıramadığından sokağa atacak veya satacak birisi değilim kesinlikle. Bana ulaşabileceğiniz mail ve cep telefonları:

Msn: [email protected]
Cep: 0-506-473-80-88

img

guven_herseydir

21 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim bebiğim 3 yaşında dişi Pug cinsi doğduğundan beri istanbulda evimde ben bakıyorum fakat artık izmirdeyim ve annem bebiğe bakamadığı için yeni bi sahip arıyorum tek istediğim ona sevgi verebilicek birisi. İlgilenirseniz yazın ltf ben tekrar size ulasırım

img

dydo

15 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeni 1 yasina giren acik renk erkek golden retriever kopegimi, yurt disina yerlesmem nedeni ile sahiplendirmek istiyorum. dusunurseniz 532 745 0958 den bana ulasabilirsiniz.

img

imgedeniz

20 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, 5 aylık dişi ve erkek 2 kardeş danualarımız kendilerine çok iyi bakacak yuvaya verilecektir. bilgi için 0506 2669551 numaralı telefondan kenan bey i arayabilirsiniz

img

silaa3434

15 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

LABRADOR RETRİVER 4 gün önce sokakda bir labrador buldum veterinere götürüp aşılarını yaptırdım ve evime getirdim.evde çok kıskanç bir boxerım olduğundan ona yeni yuva arıyorum.köpeğin mikro çipi var ama kayıtlara geçmemiş takan veteriner o yüzden sahibini bulamadım.bu kadar eğitimli bi köpeği kimse sokağa atmaz sanırım kaçtı.köpek erkek 38 kilo ve 4 yaşında.oldukça yavru olursa demişsiniz ama bu çocuğun yuvaya çok ihtiyacı var.ilgilenirseniz msnden resimlerini yollarım. [email protected]

img

daisydream

15 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbul istinyede kayıp olarak bulunan bir coocker a ev arıyorum. Yaklaşık bir aydır sahibini bulmak için uğraşıyoruz ve anladığım kadarıyla sokağa terk edilmiş. Kahverengiye yakın rengi var ve veteriner genç olduğunu söyledi.Akıllı ve laf dinliyor. Apartmanda yaşıyorsan bu boy köpek sana çok uygun :) Umarım ilgilenirsin çünkü soğuklar daha fazla gelmeden sıcak bir yuvası olması onu sevindirir.

img

nazli_cookie

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ