Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

kanarya arıyorum

istanbul pendikte oturuyorum .. kanarya arıyorum .. bedava olursa daha iyi olur benim için .. olmazsa 25 tl flnolursa alabilirim .. çünkü kafesi yemi fln var daha ..

img

cocolic

15 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

o sartlarda kanarya bulursan banada haberver bende alıyım

img

coşkun0534

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elinizde Fazla varsa Bir çift te ben isterim.Aynı Şartlarda mümkünse.

img

myoktay

17 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar dalga geçmeyin yakışmıyor size maddi durumum kötü,, bende biliyorum gidip dükkandan almayı olmayınca olmuyor..coşkun kafatasının içinde bence bi kanarya var onu besle senoktaylada yan yana geldiğinizde bir çift olmuş oluyor oktay buda senin ihtiyacını karşılar sanırım. bişey yazmdan önce biraz düşünün ön yargılı olmayın, herkezi kendiniz gibi zannedipte yorumlamayın hemen

img

cocolic

ÖZEL MESAJ

akıllı konus lan sen nezannettın bu seteyı oyle bedava olursa falan fılan durumu ıyı olmayan yanı bır kus alacak kadar da ıyı olmayan bı dallamanın ne ısı olur kusla hemde kanarya vay kocum benım vay..... yıne soyluyorum bulursan bende alıcam 25 tlye kanarya...

img

coşkun0534

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

durumu iyi olmayanlara dallama denmez senin gibi embesiller bunu anlama kıtlığı çekebilirler tabi,, ömrünün büyük bir kısmını fotosentezle geçiren ot kafalı herifin tekisin.. allah seniinde başına versin inşallahda gör geçir biraz. idoit

img

cocolic

ÖZEL MESAJ