izmirden ücretsiz iran kedisi arıyorum pamugumada arkadaş olabilicek bi kedicik yardımcı olursanız sevinirim
İzmir de ,Çok zor durumda bir kedicik var,ilgilenirseniz eğer: ElİF SARITAŞ `IN İLETİSİDİR
LÜTFEN İLETİŞİM BİLGİSİ İLE İRTİBATA GEÇİNİZ ,Bir bayan fındığa evinin bahçesinde bakıyormus ta kii fındıga araba carpana kadar.Araba carpınca 2 ay kadar hıc bırsey yapmamıs evınde bakmıs.2 ay sonra bakmıs kı fındık arka ayaklarına basamıyor onu veterınere getırmıs.Arka iki bacagında kırık yokmus veterinerimizin dedigine göre.sadece sinirsel bir zayıflama varmıs.fındıga biraz tedavi yaptılar 2 hafta kaldı klınıkte sonra yurumeye baslayan fındık sahıbıne teslım edıldı. sahıbı aradan 1 hafta gectıkten sonra fındık arka ayaklarını surumeye baslayınca gene klınıge gelmiş.fakat bu sefer suresız olarak..sahıbı veterinere gerekli ucretı verdıkten sonra ıyılesınce fındıgı sokaga bırakmalarını soylerek gıtmiş ve bır daha gelmemiş..bu arada cok cok ılgısız kaldı ıyılesmesı ıcın gerekli olan SEVGİYİ kimsede bulamadı.bu arada sık sık ben ziyaretine gitmeye basladım.
Ama fındık sadece bır kedi degıl resmen ınsan gıbı konusuyor.sizin dediginiz her lafa cevap veriyor ve bir süre sonra siz ister istemez fındıkla konusmanın cok zevklı oldugunu anlıyorsunuz.anne ve abla kelımelerını resmen bizim gibi söylüyor.veteriner hekim de bunca yıllık iş yaşantısında böyle bir kedi görmedıgını ve saskınlıgını bize dile getiriyor.ama arada ki tek fark su fındık sakat haliyle sahibindeyken konusuyormus klinigine geldigi ilk hafta gene konusmus sonra kusmus herkese sesini çıkarmaz olmus.bu arada ben ilgilenmeye baslayınca artık sadece benımle konusuyor.
TEK İSTEDİGİ SEVGİ VE BİRİNİN ONU SAHİPLENMESİ.su an hıc bır tedavı gormuyor ve kımse onunla ılgılenmıyor.sadece gunluk yemek ve suyu verılıyor o kadar.ben de cok fazla klınıge gıdıp gelemıyorum.cunku kendi ıs yerım olmadıgı ıcın bı sure sonra ınsanlar terslenıyor hanı cok sevıyorsan al gıt der gibi...bugun klınık kapalı ve fındıgımın onunde ne su var ne de yemek:( inanıyorum ki biraz ilgi ve biraz tedavi gördügü zaman gene eskisi gibi olacak fındıgımız.
Kendi kedim kesınlıkle baska bir kediyi kabullenmiyor. yoksa ben alacaktım.denedık ama evdekı kedım kustu ve huysuzlandı.kabul ettiremedik bir türlü.
sizden tek ricam sadece fındıgı kendi kedisi olarak sahiplenebilecek bi yuva bulabilmek.yoksa fındık uyutulacak ya da sokaga bırakılıp kopeklerın onu parcalayacagı anı bekleyecek.
su an yuruyor ama ıkı adım attıktan sonra arka bacaklar zayıf gelıyor ve suruklemeye başlıyor.yukardan atlıyor yuruyor hatta kosmaya bıle calısıyor.onun için gereken tek şey SEVGİ ve sahiplenecebilegi bir YUVA.cünkü 2,5 ayı geckin bir süredir kapalı bir kafeste kalmaktan cok sıkıldı. cok cok ACİL 1 hafta içinde izmir de yuva bulmamız lazım.yoksa.... :(
BANA YARDIMCI OURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
🔒 Üyelere Özel
İLETİŞİM İÇİN LÜTFEN :Elif SARITAŞ
TELEFON NUMARAM : 0-🔒 Üyelere Özel
TELEFON NUMARAM :0-🔒 Üyelere Özel
SEMT : Bornova
MAİL ADRESİM : 🔒 Üyelere Özel
Yer: İZMİR-BORNOVA
fındık`a yuva bulunmus ynde tsk ederim
BİR KEDİYE YUVA BULMAK İÇİN BİLE OLSA GERÇEKLER BU KADAR ÇARPITILMAMALI. BEN FINDIĞI BULAN ARKADAŞTAN ALIP TÜM TEDAVİSİNİ YAPTIRDIM ANCAK TEDAVİSİNİ YAPTIRDIĞIM VETERİNER ELİF SARITAŞ ADLI KİŞİDEN YUVA BULMASI İÇİN YARDIM İSTEMİŞ .YAZIKLAR OLSUN ELİF SARITAŞ IN BU KADAR YALANA BAŞVURACAĞINI NE BİLSİN . FINDIĞIN TÜM TEDAVİLERİ YAPILMIŞ KESİNLİKLE KLİNİĞE TERK EDİLMEMİŞ VE TARAFIMDAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.