Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

YEM TEMİZLEME MAKİNASI İLE DAHA KOLAY

cep tel 532-2409420 e-mail [email protected] Muhabbet üreticileri bilirler bu kuşların ne kadar çok yem tükettiklerini.hele birde yavruları varsa .Bunların yemlerini üflemek veya biriktirilen kabuklu yemi temizlemek oldukça zor ,zor olduğu kadarda tozlu ve pis iştir.Bende bu zorlukları ,ortadan kaldırıp kuş bakma işini daha zevkli hale getirmek istedim.Ürettiğim bu makina ile başarıya ulaştığımı sanıyorum çünkü bu makinayı kullanan kişilerden çok olumlu cevaplar aldım .Bana destek veren kişilere teşekkür ederim.ilgilenenlere cihazlarla ilgili buroşür veya e-mail göndere bilirim. CEP TEL: 0532 240 94 20 e-mail [email protected] HAKAN ŞEN

img

kanarya10200

20 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba hakan şen.Ben istanbuldan üreticiyim.Cihazla ilgili ve peşin fiyatları email adresime gönderebilirmisiniz : [email protected]. Başarılar dilerim.

img

mumit

19 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu makine ilgili banada bir gönderirseniz sevinirim .

[email protected]

http://www.malinuaturk.com.tr.tc

img

ahmet_senel

20 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar bir broşürde ben alabilirmiyim.Hem ışık hemde yem temizleme makinası. Teşekkürler. [email protected] www.kanaryasevdasi.com.tr.tc

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, bu makine ile ilgili bilgiyi:[email protected] adresine gönderirseniz sevinirim.Başarılar dilerim.

img

citcit

19 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

banada makina hakkında bilgi gönderirseniz sevinirim. [email protected]

img

lucasi

20 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm makine hakkında bilgi gönderirseniz sevinirim ve fiyatı hakkında mail [email protected] iyi günler

img

natsukav

19 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM ARKADAŞIM, BURADAN ŞU TEMİZLEME ALETİNİ TANITSANDA HEPİMİZ GÖRMÜŞ OLSAK SANA ZAHMET. SAYGILARIMLA....

img

babacan38

21 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bu sıtede resimli mesaj nasıl verilir bilmiyorum.bu yüzden isteyen arkadaşlara zip dosya halinde e mail adreslerine gönderyorum yakında daha geniş kapsamlı internet sitesi oluşturacagım sitem oluştuktan sonra haber verecegim şu anda isteyenlere e mail olarak gönderdim zıp klasörü açıp download

img

kanarya10200

20 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ