Satılık Akvaryumlar

Satılık akvaryum
ARKADAŞLAR ELİMDE BOŞ 50*27(H)*17 CMLİK BİR AKVARYUM VAR AKRİLİK CAMDIR KAPAKLI HİÇBİR SIZDIRMAZLIK YOKTUR YAVRULAR İÇİN ALMIŞTIM AMA ŞİMDİ İHTİYACIM KALMADI.YAVRU AKVARYUMU OLARAK KULLANA BILIRSINIZ YADA SEMENDER VEYA KAPLUMBAĞA BAKABİLİRSİNİZ İÇİ BOŞTUR SADECE ÇAKIL VARDIR.KAPAKLIDIR IŞIKLANDIRMA YOKTUR. 25 TL İSTİYORUM AKVARYUM YANNIZCA 1 2 HAFTA KULLANILDI HİÇBİR SIZDIRMAZLIK VS YOKTUR. NAKLİYAT BİLGİLERİ : BEYLİKDÜZÜNDE ELDEN TESLİMDİR. Resimler en kısa zamanda eklenecektir msnden atılır 🔒 Üyelere Özel eklerseniz fotoğraflarını atabilirim.

msn 🔒 Üyelere Özel ilandakini eklemeyin onu yannış verdim. 🔒 Üyelere Özel arasanız veya msnden ulaşırsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel

İLANIM GÜNCELDİR PAZARLIK PAYI VARDIR 🔒 Üyelere Özel resimleri msnden atabilirm.

Akvaryum satılmıştır..

Arkadaşlar satış devam etmektedir akvaryum hala satılıktır...

İlan güncel 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ve özel mesajla irtibat kurabilirsiniz.

İlan günceldir... 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ve özel mesajla irtibat kurabilirsiniz.

İlan günceldir... 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ve özel mesajla irtibat kurabilirsiniz.

İlan günceldir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel VE BURDA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.

ilan güncel mi ??

Yanıtlamak için giriş yapın