Ücretsiz Kedi Verenler

ACİL YUVA ARAYAN PİSİLER
Merhaba Arkadaşlar bir suredir harıl harıl yuva aradığım kedilere yuva bulamıyorum.

Ekte fotoğrafları olan kedileri acil sahiplendirmem gerekiyor. Bu haftasonu tasınıyorum. Haftasonuna kadar ekteki kedilerime yer bulmam gerekiyor.

Bahçedeki kedilerimi de ayrıca Ayvalık’a goturecegim. Ayrıca bir anne ile 4 bebegi de benimle

Ben sadece 5 kedim ve kopegim ile gidebilirim yeni tutulan eve ne olur bu bebeklere bir yer bulalım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Yuva aradığımız bebekler:

*Üzüm: kırçıllı olan kızımız 3,5 aylık büyüdüğü zaman kısırlaştırılmasını üstleniriz. Çok uysal sevgi dolu bir kız mırıl mırıl sürekli sizin yanınızda olmak istiyor çok cana yakın çok eğlenceli bir kız

*Topik: cici bir kız henüz 2,5 aylık sakin sessiz varlığıyla yokluğu bir kimseye karışmaz son derece akıllı bir kız onu alan kucak kedisi olmasını bir süre beklemesin J o biraz çekingen utangaç. Ama zamanla kucakta durma süresi uzuyor.

*Çabuk: henüz 1,5 aylık erkek çok güzel boncuk boncuk uysal sevgi dolu bir çocuk.

Hepsinin iç dış parazit aşıları yapıldı. Hepsi sağlıklı sadece Topik yüksekten atıldığı için ön patilerden biri incinmişti şimdi basmaya başladı.

Evinde tek kedi besleyenler imkanlarınızı biraz daha zorlayın hem evinizdeki cana bir arkadaş edinin hem de sokaktan bir kedicik kurtarmış olun. Bu çocuklara ben ömürleri boyunca bakamayacağım. Gerçekten buna gücüm ve imkanım yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Bebekler büyüdüklerinde kısırlaştırılmalarını ben üstleneceğim.

Sevgiler

Kebire Bozkurt

🔒 Üyelere Özel

--------------------------------------------------------------------------------

12 Images | View Slideshow | Download Selected

topik.JPG
(106KB) üzüm.jpg
(59KB) üzüm1.jpg
(47KB)

cabuk.jpg
(89KB) cabuk1.jpg
(61KB) P6280152.JPG
(66KB)

P6280157.JPG
(78KB) P6280142.JPG
(73KB) P6280145.JPG