Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Hamster alacağım yardım lütfen ! - 2.sayfa

Merhaba arkadaşlar,bir tanıdığımızın hamsterı var ve bakmaktan sıkılmış benim de hayvanları çok sevdiğimi biliyor o yüzden bana verecek ya bugün ya da yarın.Çok sevinçliyim ama asıl konu hamsterlar hakkında fazla bilgim yok.Yıkanırlar mı,ne kadar yem vermeliyim gibi konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim he bir de o tanıdığımızın kızı (4 yaşında) sabah erken kalkmış ve hamstera ekmeğe sürülen çikolata yedirmeye çalışmış,önce masaya sürmüş çikolatayı yesin diye,hamster yemeyince eliyle yedirmeye çalışmış yani beyaz hamster olmuş simsiyah :S yıkamışlar ama hala rengi tam beyaz olmamaış bu sağlık durumunu etkiler mi,sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? (arkadaşlar annem ve babam evde hayvan beslememe izin vermiyorlar annem buna izin verdi sadece ,çünkü hamsterın sahibi tatile gidecek ve bakmaktan sıkılmış anca böyle izin verdi annem,yani bu hamstera gerçekten çok iyi bakmak istiyorum çünkü bir daha bu şansı yakalayamayabilirim)

img

skater_murat

15 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardımların için teşekkürler ama ben bu yaramazla napcam bilmiyorum :) şimdi de klavyeme s.çtı :D

img

skater_murat

ÖZEL MESAJ

kaç aylık olduğu hakknda bi bilgn varmı??

img

greldortrtr

15 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayır

img

skater_murat

ÖZEL MESAJ