Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Disi american cocker spaniel ariyorum

Keske bu satirlari yazmak zorunda kalmasaydim.... En az 10 yil daha dunya tatlisi kizimla gecirebilecegimiz nice guzel anlarimiz olabilirdi... Olmadi.. Olamadi... Bir hafta once melek oldu minik kuzum henuz 3.5 yasinda bile degilken.. Beni sonsuz bir boslukta birakip oylece gitti lanetolasi bir hastalik yuzunden 5 gun icerisinde... Cok cirpindim, tum maasimi doktum, aranmadik yer, yapilmadik tedavi kalmadi ama kizim bana geriye donemedi... Bu boslugu yeniden bir american cocker spaniel ile doldurmak istiyorum. 8 - 24 ay arasi guzel bir kizim olsun, canim olsun istiyorum. Sayet bakamayip ta disi american cocker spaniel kopegine gercek bir anne sefkatiyle yaklasacak, onu sevgiyle sarip sarmalayacak, bu irki cok iyi taniyan, ihtiyaclarinin ve tum ozelliklerinin bilincinde olan yeni bir yuva arayayisi icerisinde olan varsa, benimle temasa gecebilir mi? Kopegini satilik bir mal degil de, can dostu olarak gorenlerin mesaj ve/veya telefonlarini sabirsizlikla bekliyorum. 0 532 421 25 55 [email protected] Nilay (Izmir)

img

garfield

20 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ilginize (!) cok tesekkur ediyorum. Barinak gonulluleri Dernegi ile cakist1.5 haftadir cok guzel bir american cocker spaniel i yolum. Ve olen kizimin yerine inanilmaz ona benzeyen, sokaga atilmis bir american cocker spaniel kizim oldu. Biz cok mutluyuz. Darisi tum mutluluk arayanlarin basina...

img

garfield

20 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kebire Bozkurt 0555 422 88 95 cocker var kebire hanımda bir arayın görüşün isterseniz.sevgiler.

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ