Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kapluşlarım öldü!!!!!
ne olduğunu anlamadım akvaryumdan bi yarım saatliğine güneşlensinler diye çıkardım sonra tekrar akvaryumun içine koydum bi süre sonra hareket etmediklerini farkettim neden ölmüş olabilirler
bilgisi olan yazabilir mi acaba
Daha önce iştahsızlık halsizlik filan gibi hiç bir sorunları yokmuydu ? Güneşe nasıl çıkardın kutu içinde mi ? gölgeye kaçamayacakları bir şekildemi ? Süre yarım saatten çok olabilir mi? Yüzlerce cevabını aradığım soru var doğru dürüst birşeyler söyleyebilmek için.
Fakat aslında bu detaylar hiç önemli değil. Önemli olan 2 kaplumbağanın birden ölmüş olması.
Şimdi kusuruma bakma ama , bu durumu ekrandaki bir mesajdan okuyunca bana biraz garip geldi. Filmi geriye sarabilsek neler görürdük kimbilir. Gerçeğin ne kadarı bu mesajlara yansıyor bilemiyorum.
Kaplumbağalar ölmeleri için satılıyorlar satanlar onların büyük kısmının kısa sürede öleceğini sizden bizden daha iyi biliyor , bu yüzden lütfen su kaplumbağası almayın.
2 si birden öldüyse (aynı anda) dışarda kimyasal bir şey yemiş olabilirler. Güneşte yarım saat kalmayla pek birşey olmaz. Balkonda veya nereye koyduysan böcekler için yem vs. olabilir. Tabi uzaktan bilmek imkansız. Bundan sonra vereceğin en doğru karar 2 tane daha almamak olmalı.
muhakkak bi dfaha almam zaten