Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterim çemberinde dönmüyor :(
arkadaşlar benim iki tane hamsterim var biri ebru :D diğeri ise yumoş arkadaşlar bunlar abimde kalıyor ve ve kaldıkları yerde dönecekleri kırılmış o döneceği çok seviyorlardı ve yaklaşık bir ay döneceğe binememişler:( biz bunlara yeşil bir dönecek aldık eskisinden biraz büyük ve farklı ama bunada hiç binmiyorlar aldığımızdan beri iki hafta geçti hala bir tık yok sizce binmeyi filanmı unuttular yoksa rengini veya dış görünüşünümü beğenmediler?
Bildiğim kadarıyla hamsterların gözleri pek iyi görmez. Rengiyle ilgili bi sorun olduğunu sanmıyorum. bende bi dişi bi erkek gonzales vardı. dişi oldukca hareketli ve 3 aya yakındır bendeydi. erkek gonzalesi de yaklaşık 1 ay önce aldım almadan önce kaldığı yuvasında çarkı yoktu. eve getirdiğim günden beri bi kere bile binmemişti çarka. Elimle çarka koydum zorla koşturmayı denedim kaç kez ama pek işe yaramadı sonra bende uğraşmayı bıraktım. bi kaç gün önce ilk kez binip koştuğunu gördüm. 1 ay sonra koşmaya başladı ama şimdide gayet iyi koşuo :)) bence tekrar alışınca onlarda binmeye başlar..