Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

kusum sürekli ishal

arkadaslar kusum aldığımdan beri neredeyse altı yıl oldu ara ara sürekli ishal oluyor Ne yaptım ne ettimse hiçbiri işe yaramadı. Ekmek ve patates kesinlikle yemiyor Zaten yesillik ya da meyveyi agzına sürmüyor. Sadece mamasını yiyor ve masallah ishal olduğunda da neşesinden hiçbir şey eksilmiyor ama ben çok endişeleniyorum. Daha önce de kus baktım ve 14 yaşına kadar yasadı ama onda hiç böyle sorunlar olmuyordu. Kusum dişi ve bana cok alışkın Sizce neden sürekli ishal oluyor? Avisol ve diropur w adında bir ilac da kullandım ama fayda etmedi. Lütfen acil yardım edin cunku bugune kadar birşey olmaması bundan sonra da olmayacak anlamına gelmiyor. Çok teşekkürkler

img

hhhhhhhhh

18 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusunun dıskı renginde koyu yesil renk ağırlıkt mı yoksa sıvı ishal mi?

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ikisi de yani bazen su gibi sırf su bazen beyaz bazen de yesil. Ama söylediğim gibi bu yeni bir durum değil. Ona vitakraft veriyordum. Şimdi yeni bir yem aldım Bonnie ve bir de yeni çıkan meyveli bir yemi karıştırıyorum. O kadar cok mama seciyor ki bazen ne yapacağımı sasırıyorum. Hani karışık bitkiler olur mamalarda Sadece birkaç türünü yiyor gerisine dokunmuyor bile Bazen yemliği darmadağın ediyor istediği mamaya ulaşmak için :(bir tavisyeniz var mı?

img

hhhhhhhhh

ÖZEL MESAJ

sırf sıvı çıkmaya başladı:(

img

hhhhhhhhh

ÖZEL MESAJ

lütfen yardım edin neden kimse yazmıyor?

img

hhhhhhhhh

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar poposu cok pis ama ishal mi kabız mı anlayamıyorum bir gun oyle bir gun böyle oluyor geceleri dıskı yapısıyor sabah düşüyor gun içinde ishal gibi de yapıyor, sırf su seklinde de. Ne yapabilirim iki gundur ekmek içi veriyorum ama durumda değişiklik yok Suyuna pirinc kaynatıp koydum Bir de diapur diye bir ilac var ondan koyuyorum. Vitacrafttan başka mama yemiyordu ama onu artık bulamıyorum ve dogru düzgün yemek yemiyor

img

hhhhhhhhh

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım geçmiş olsun.Mümkünse haşlanmış pirinç lapası ver.

img

kuşcuusta07

16 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam onu da deneyeceğim isallah yer cunku kıtır kıtır seyleri yiyor bir tek teşekkürler

img

hhhhhhhhh

ÖZEL MESAJ

kusunun popo ve karın altı kısmına zeytinyağına batırılmıs pamuk ile masaj yapmanı tavsiye ederim...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ