4 yasındaki kızıma cok acil eş arıyoruz 30 hazirana kadar cifleşmesi gerek tercihimiz beyaz veya acık renk olması
merhaba pekinesim oğlum çapkın 14 aylık ve çok istekli bir şekilde eş arıyor kendine kahve bal rengi resmini görmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel msn olrak kullanıyorum ekleyebilirsiniz istanbul beylikdüzünde oturuyorum
slm ogluma göre tamkzızıznuız war bnm oglumda 4 yaşında msn nemei eklerseniz sewinirim siziz hav hav dan da ulaşmaya çlaışmıştım
yah msj nınaza nasıl bakıldıhını bulamadım havhav dan atarmısınız
ilanınız halen geçerli ise iletişime geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel istanbul bakırköy.
köpegım kendnı çokk yannız hıssedıyor bunu anlıyabılıyorum bırde her canlı gıbı kendıne bır eş arıyorum kopegımı çook sevıyorum o yuzden ırkı aynı olursa sevınırım çunku ona bırşey oldugunda onun yoklugunu aratmıyıcak bır yavrusu olsun istiyorum lutfen bana bu numaradan ulaşbılırsınız vodafon 🔒 Üyelere Özel turkcell 🔒 Üyelere Özel bır mesaj da yeterli olur teşekkür eerim rengı kahverengı msn 🔒 Üyelere Özel facebook tan resmını gorebılırsın benı eklerseniz eger
BENJAMİN 4 YAŞINDA ERKEK
5 yaşında pekines oğlum ile kabul ederseniz tanıştıralım 🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulaşabilirsiniz bana