Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

LÜTFEN BİR BAKIN

Arkadaşlar ben kuşlarımı çifleştirmek istiyorum ama tam olarak napa bilir hala bilmiyorum.Size kuşları anlatıyım bir dişi kuşum va 2 yaşında bide erkek var buda 1yaşında ilk kafese dişi kuşu almıştım erkek kuşu getirir getirmez çok iyi anşlaştılar birbirleriyle hep http://muhabbetkusu.org/dosyalar/MuhabbetKusu_org%20-%20Mutasyonlar_dosyalar/clip_image007_0001.jpg bu resimdeki gibi geçiniyolardı halam gilin 6 aylık bir erkek kuşları var eniştem min taini çıkınca uzaga yolda ölürdie bana verdiler kuşu o gelince ikisnin arsaı bozuldu gibi ama hala dişi kuş gidip resimdeki gibi gagalaşıyo onla arada erkek kuş dişi kuşun üstüne çıkıyo acaba aralarımı bozuldu? bide bunları yavrulatmak için ne yapmalıyım temel bilgiler verseniz yeter kum koyun falan diolar dogrumu bilmedigim için size sormak istedim şimdiden saolun...

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimin adresi tam gözükmemiş olabilir tekrar koyuyurum linki link: http://muhabbetkusu.org/dosyalar/MuhabbetKusu_org%20-%20Mutasyonlar_dosyalar/clip_image007_0001.jpg burdaki resimdeki gibiler di hep şimdi arda bi böyle gagalaşıyolar sizce yavrularlarmı ???

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Haa bide şimdi aklıma geldi 4 5 gündür dişi kuş yuvada yatıyor yem yeme ye çıkıyo bide geceleri dışarı çıkıyo başka zaman hep yuvada duruyo acama yumurtluycakmı?

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rahat bırak kuşlarıda işlerini yapsınra sıkma fazla yumurtlama zamanı gelmiş demek

img

arifhaslak

16 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saol arifhaslak bende dier kuşun sorun yarattıgını sanmıştım saol arifhaslak :D

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

üçüncü kusu acilen yırmanı tavsiye ederim cünkü yumurtlasa bile kavga anında yumurtaların kırılmasına sesbep olabilir. bunun dısında disi kusunun yuvayla ilgilenmesi yumurtlama isareti olabilir beklemeye devam...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saol ayırdım 3. kuşu yavruluga kum falan koyuyum mu??

img

bionli

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuva tbanın oval sbekildeyse gerek yok değilse ince elenmis kum koyabilirsin

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ