Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

ÜRETİM ORTAMI

SLM BEN HOBİ OLARAK MUHABBET KUŞU ÜRETİMİNE BAŞLADIM EVİN BODRUMUNDA ÜRETECEGİM YALNIZ BODRUM TAM AYDINLIK YALNIZ KARANLIKTA DEGİL LOŞ BİR ORTAM BİR SIKINTI OLURMU BİDE YENİ ÇİFTE ATTIGIM KUŞLAR NE ZAMANA KADAR YUMURTLAMASSA ONLARDAN VAZGEÇEYİM AYIRAYIM TEŞEKKÜRLER

img

mekansiz

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Bodrumda muhabbet kuşu üretmeyi düşünüyorsan öncelikle su basma tehlikesini ortadan kaldırman gerekiyor.(tamamen su dolmasını kastediyorum) Daha sonra toz ve kirli ortam olmamalı Gündüz aydınlatmaya destek amaçlı gün ışığı florasan ışık koyarsan daha güzel olur. Bodrumun ısı dengesini de koruman gerekli kuşlar bir sıcak bir soğuk görürlerse tüyden çıkmazlar ve stresli olurlar. Ayrıca havalandırma ve menfezlerini düzgün ayarlaman gerekir kuşlar hava akımında kalmasın ve temiz hava soluyabilsin diye İnşallah dileğin olur.

img

sinanmuhasebe

18 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bodrum katında rutubet tehlikesi varsa kusların stım olabilir bunun haricinde tozlu ortam da yine solunum yollarında problem yaratır. los ortam disi kusların yavruy kusarken onları görmesini engellemeyeck kadarsa sorun olmaz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ