Ücretsiz Kuş Verenler

30 adet süper yavru
kendime damızlık olarak ayırdığım 30 adet muhabbet yavrularını komşu şikayetinden dolayı acilen satmak zorundayım...yavruların 17 tanesi 4 aylıktır diğerleri 2 aylık civarındadır...hepsi de seçme kuşlardır...anne babaları cins kuşlardır... tanesi 20 tldir.. pazarlık teklif etmeyin lütfen... kuşlar adana seyhandadır... 🔒 Üyelere Özel

Merhaba pancolog, pazarlık teklif etmeyin yazmışsın ancak ben pazarlığı seven biri olarak kuşlara 15 tl veriyorum. Eğer istersen görüşelim hepsini alabilirim. :)

madem pazarlığı seviyon o zaman sana 19.5tl olur:) inan aşağısı kurtarmaz...kurtarsa dükkan senin adanali:)yarına kadar müşteri çıkmazsa 16 dan vermek zorunda kalabilirim...

arkadaşım kuşları gelip görme imkanım olsaydı alırdım fiyatı uygun anlattığın gibi kaliteli kuşlarsa.Ben istanbuldayım görmeden kuş almaya da yeminliyim bir kere kayseriden 15 yıldır tanıdığım sevdiğim bi amcamızdan böyle görmeden tanesi 25 liraya 3 yıl önce kuş aldım kuşlar istanbula gelince şok oldum ne kadar rezil sakat süprüntü kuş varsa göndermiş ayrıca 8 dişi 3 erkekti 2 yıl besledim hiçbirinden yavru alamadım hepsi geri gelen problemli kuşlarmış bir kısmı öldü gerisinide 10 liradan zor sattım tanesini BAHAR KANARYA nın bu yaptığı bana ders oldu anlattığın kadarıyla senin kuşlar denenmemiş hayvanlar fiyatıda çok uygun hayırlı müşteriler dilerim

kuşlar satılmıştır...ilginize teşekkür ederim..

Yanıtlamak için giriş yapın